VAŽNO JE DA POPRAVLJAMO STVARI IZ MEČA U MEČ: Alimpijević najavljuje zanimljivu utakmicu sa Megom! (FOTO)
Foto: Beta/Branislav Božić

KLS

VAŽNO JE DA POPRAVLJAMO STVARI IZ MEČA U MEČ: Alimpijević najavljuje zanimljivu utakmicu sa Megom! (FOTO)

Zvezda će u nedelju od 20.30 gostovati Megi u sedmom kolu Grupe A Superlige Srbije

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da očekuje zanimljivu utakmicu protiv Mege i da se njegova ekipa popravlja svakim mečom.

- Očekujem zanimljivu utakmicu, kao i što su svi mečevi koje igraju Mega i Crvena zvezda. Ulazimo u završni deo grupne faze i važno je da popravljamo neke stvari iz utakmice u utakmicu - rekao je Alimpijević za klupski sajt.

foto: Beta

Zvezda će u nedelju od 20.30 gostovati Megi u sedmom kolu Grupe A Superlige Srbije. - Mega je ušla u Superligu s drugačijim konceptom prema kome mladi igrači dobijaju lidersku ulogu. Oni su talentovani tim koji je posle dve vezane pobede sigurno došao i do većeg samopouzdanja u odnosu na prethodni period - kazao je Alimpijević.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Kapiten ekipe Branko Lazić naveo je da je Mega tim koji igra sa mnogo energije. - Očekuje nas težak meč i veoma je važno da spremno dočekamo utamicu, ali i predstojeće jer sledi rasplet u našoj grupi. Za nas je važno da se povredjeni igrači polako vraćaju treninzima i nadam se da ćemo u punom sastavu dočekati plej-of - rekao je Lazić.

BONUS VIDEO:

Novak Đoković na druženju sa novinarima

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.