TEŠKE OPTUŽBE: Bobi nije igrao za Srbiju zbog Čovića, Ražnatovića i Dude Ivkovića!
Foto: Profimedia

KAŽE DA JE SVE NAMEŠTENO

TEŠKE OPTUŽBE: Bobi nije igrao za Srbiju zbog Čovića, Ražnatovića i Dude Ivkovića!

Trener mlađih kategorija Dragan Jakovljević je izjavio da su tri čoveka krivci za čitavu situaciju koja se desila letos oko igranja za reprezentaciju MVP-ija Evrolige
Objavljeno: 09:48h

Prošlo je više od nedelju dana od završetka Eurobasketa na kome Srbija nije uspela da ostvari primarni cilj - plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru. Zbog toga se i dalje u javnosti raspravlja o tome da li smo mogli više u Lilu, a najčešće se pominje da bi sve bilo drukčije da je u reprezentaciji bio Boban Marjanović. Na tu temu je govorio i trener mlađih kategorija koji je stvorio neke od najvećih talenata srpske košarke Dragan Jakovljević u intervjuu za "Sport". On je tu izneo ozbiljne optužbe na račun Nebojše Čovića, Miška Ražnatovića i bivšeg selektora Dušana Ivkovića i okrivio njih za čitavu situaciju sa Marjanovićem.

- Interno znamo ko je učestvovao u tome - menadžer Miško Ražnatović, Dušan Ivković i Nebojša Čović. Čović je podmetnuo trenera da kaže da je Bobi slomio nogu, a kod njega ni ptica ne može da prođe bez komande. Ražnatović je sve to "folirao" i pokrivao, jer otkud baš da on šalje slike sa štakom iz SAD. Treći čovek je Dušan Ivković koji ide sve protiv Đorđevića - rekao je Jakovljević.
Prošlogodišnjem MVP-iju grupne faze Evrolige njegov novi klub San Antonio nije dozvolio da nastupi na Evropskom prvenstvu, nakon što se u javnosti pojavila informacija da je igrao finale domaćeg plej-ofa sa slomljenim stopalom, a Sparsi su onda uradili dodatne preglede nakon kojih su mu zabranili da igra za nacionalni tim.
- Mora da se napravi mehanizam za kažnjavanje ljudi koji ne žele da igraju za reprezentaciju. Selektor je krenuo da priča i stao na pola. Dosta je svađa i spletkarenja u košarci. Ako imamo selektora onda neka on bude u centru, a svi mi u njegovoj funkciji. Menadžerske svađe, tvoj - moj igrač, tu Savez mora da bude čvrst. (Espreso.co.rs / Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.