Od Grmljavine je napravio raštimovani orkestar, Melo i Džordž beže zbog njega, a on će ostati trener Oklahome! (VIDEO)
Foto: AP

Nešto je trulo u državi oklahoma

Od Grmljavine je napravio raštimovani orkestar, Melo i Džordž beže zbog njega, a on će ostati trener Oklahome! (VIDEO)

Iako Tanderi iza sebe imaju razočaravajuću sezonu , rukovodioci kluba nemaju nameru da okrenu ploču

Objavljeno: 08:49h

Iako su doživeli debakl u prvom kolu NBA plejofa i time stavili pečat na razočaravajuću sezonu, čelnici ekipe Tandera nemaju nameru da prekinu saradnju sa trenerom Bilijem Donovanom. Čovek koji je dozvolio da velika trojka Tandera izgleda kao raštimovani orkestar, će ostati da diriguje družinom koja više liči na raspuštenu bandu.

Nakon izdanja njegove ekipe tokom cele sezone a pogotovu u plej-ofu i pristupa igri koji je forsirao Donovan, bilo je očito da nije zaslužio poverenje koje mu je ukazano.

Ali čelnici ekipe Tandera su situaciju definitivno doživeli drugačije od svih nas, te su odlučili da ostave čovaka bez ideje da vodi njihov tim. Čudna logika morate priznati. Kada se na sve ovo doda i izjava Karmela Entonija koji je pred novinarima izneo da trener i ekipa nisu umeli da ga iskoriste njegove kvalitete, i da on ne može da bude druga violina nikome, dobijamo još bolju sliku disfunkcionalnosti koja vlada u ovoj organizaciji.

Ovakvim potezima će ekipa bukvalno oterati Pola Džordža, koji ovoga leta postaje slobodan agent.

On je prošle godine potpisao "probni" ugovor na jednu godinu sa ekipom Tandera, ali po svemu sudeći proba se ispostavila kao loša odluka pa će po isteku ugovrora vrlo verovatno potražiti novu sredinu. Iskreno, i mi bi smo pobegli iz ovog ludila koje vlada u Oklahomi.

BONUS VIDEO: Novak Đoković na druženju sa novinarima - 3

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.