Udariće Grobar na Deliju: 5 duela od kojih zavisi pobednik meča PAO - Zvezda! (VIDEO)

Kao da je večiti derbi

Udariće Grobar na Deliju: 5 duela od kojih zavisi pobednik meča PAO - Zvezda! (VIDEO)

U redovima "zelenih" iz Atine ima čak tri igrača uz trenera koji su nosili dres večitog rivala crveno-belih i oni će u direktnom duelu sa igračima
Objavljeno:

Košarkaše Crvene zvezde očekuje veoma važan duel u Evroligi protiv Panatinaikosa u Atini, u kome moraju da pokušaju da dođu do prvog trijumfa u Top 16 fazi. Dve ekipe su se sastajale u prethodne dve sezone u najjačem evropskom takmičenju, a mečevi su bili neizvesni, naročito prethodne sezone, kada se igralo "na jednu loptu" da kažemo košarkaškim rečnikom.

Obe ekipe imaju neke istaknute pojedince u svojim redovima koji uvek daju maksimum i upravo zato smo odlučili da se pozabavimo nekim direktnim duelima koji bi mogli da odluče konačni ishod susreta. 1. Saša Pavlović / Branko Lazić Njih dvojica su tokom prethodne dve godine vodili žestoke bitke u ABA ligi i domaćem šampionatu. Pavlović zna kako se igraju mečevi protiv Zvezde i kako se pobeđuje, ali često dozvoli da ga povedu emocije zbog navijčke pripadnosti. Lazić je sjajan odbrambeni igrač i pokazao je već da ume da izbaci Pavlovića iz ritma utakmice i natera ga na greške, ali nije toliko efikasan u napadu.

Džejms Gist Kvinsi Miler
Miroslav Raduljica Maik Cirbes
Nik Kalates Stefan Jović
Aleksandar Đorđević Dejan Radonjić
Profimedia
Saša Pavlić Koky

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.