ČANAK TRAŽI OZBILJNOST I KONCENTRACIJU: Partizan bi protiv Metalca mogao da bude znatno jači!
Nenad Čanak traži od svojih igrača maksimalnu koncentraciju, Foto: Zorana Jevtić

Za sada bez poraza

ČANAK TRAŽI OZBILJNOST I KONCENTRACIJU: Partizan bi protiv Metalca mogao da bude znatno jači!

Očekuje se povratak jednog od povređenih igrača

Objavljeno:

Međunarodni praznik rada, košarkaši Partizana će provesti radno! U 5. kolu Superlige Srbije, u utorak, 1. maja dočekuju Metalac iz Valjeva.

Meč je na programu u 18:30 a nakon četiri pobede iz isto toliko utakmica u domaćem prvenstvu, trener Nenad Čanak zahteva ozbiljnost i koncentraciju.

Nenad Čanak vrlo dobro predvodi Partizan od kada je seo na klupu
Nenad Čanak vrlo dobro predvodi Partizan od kada je seo na klupufoto: Dado Đilas

- Još jedna utakmica u kojoj imamo ulogu favorita, ujedno i još jedna prilika da pokažemo napredak u fazama igre gde stvari nisu funkcionisale kako treba. Ekipa Metalca će sigurno pružiti svoj maksimum i neće doći u Beograd da sama sebe pobedi. Prema tome, za nove bodove nam je potrebna ozbiljnost i koncentracija, što zahtevam od svih igrača koji se budu našli na terenu. Postoji šansa da se Kvame Van nađe u timu i da sa njim ponovo imamo punu rotaciju na pozicijama jedan i dva. Gavrilović ima problem sa ramenom, Novica i dalje sa skočnim zglobom, ali se nadam da će nam se i oni uskoro priključiti - istakao je Čanak.

Zamenik kapitena crno-belih, Mihajlo Andrić, pred sutrašnji duel poručuje:

Mihailo Andrić
Mihailo Andrićfoto: Beta

- Želimo da ovaj prvi krug u ligaškom delu završimo sa maksimalnih 5:0. Nemamo ni vreme ni pravo da se u bilo kom trenutku opuštamo. Tokom priprema smo videli šta može da nam se desi ako ne uđemo u utakmicu na pravi način i mislim da smo tu lekciju savladali. Kako se bude bližio plej-of, verujem da ćemo i mi na terenu biti sve bolji - naglasio je Andrić.

BONUS VIDEO: Grobari prozivaju Borjana 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.