ŠTO PRE PAR NEDELJA NISU OVAKO IGRALI?! Bjelica i Enis opet iznervirali Delije, zajedno postigli neverovatan broj poena! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/@Reboteando

STRAŠNO!

ŠTO PRE PAR NEDELJA NISU OVAKO IGRALI?! Bjelica i Enis opet iznervirali Delije, zajedno postigli neverovatan broj poena! (FOTO)

Saragosa beži od opasne zone uz pomoć igrača koji su Zvezdu koštali titule u ABA ligi

Objavljeno:

U terminu od 12.30 odigrane su četiri utakmice ACB lige. Baskonija je nadigrala Mursiju s 87:85, Unikaha je bila bolja od Bilbaa s 93:78, a Huventud je savladao Valensiju s 77:75. Saragosa je bila bolja od Betisa s 81:78. Veoma važna pobeda u borbi za opstanak.

Unikaha je posle poraza od Valensije uspela da izađe na kraj sa Bilbaom i to vrlo ubedljivo. Prva i treća deonica su bile odlučujuće, a tim iz Malage predvodio je Nemanja Nedović sa 16 datih poena i šutom 3/6 za tri poena. Iako se prethodnih dana pisalo da će sledeće sezone igrati za Milano, to mu ne smeta očigledno. Imao je i pet asistencija.

Dragan Milosavljević
Dragan Milosavljević foto: Espreso

Dragan Milosavljević je na parketu proveo 10 minuta i za to vreme dao je osam poena. Za goste je igrao Dejan Todorović, ali se nije upisao u strelce za 17 minuta.

Milko Bjelica u dresu Zvezde
Milko Bjelica u dresu Zvezde foto: Fonet

Jedan od najzanimljivijih mečeva igrali su Saragosa i Betis. Milko Bjelica ubacio je 18 poena, a Dilan Enis 13. Ipak, najzaslužniji za pobedu bio je Geri Nil koji je dao 24 poena, uključujući one u samoj završnici koji su doneli Saragosi važnu pobedu. Za Betis nije igrao Rade Zagorac.

BONUS VIDEO: Fanovi dočekali Novaka u Barseloni

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.