Radonjić nije poveo jednog igrača u Atinu: Đorđević nas odlično zna!

Crveno-beli oslabljeni

Radonjić nije poveo jednog igrača u Atinu: Đorđević nas odlično zna!

Trener crveno-belih zna kakva atmosfera očekuje njegove igrače u OAKA areni
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić ocenio je da njegovu ekipu očekuje težak meč u Evroligi protiv Panatinaikosa u Atini i dodao da trener grčke ekipe Aleksandar Đorđević jako dobro poznaje crveno-bele. - Idemo u goste Panatinaikosu, ekipi koja je godinama u vrhu evropske klupske košarke. I ove sezone su odlični, imaju stopostotan učinak u domaćem prvenstvu, igrali su dobro u prvoj fazi Evrolige, i drugu su počeli dobro, namučili su Fenerbahče u Istanbulu i pobedili Unikahu u Atini - rekao je Radonjić.

Crveno-beli su otputovali u sredu u Atinu gde će u četvrtak u OAKA areni igrati protiv "zelenih" u trećem kolu Top 16 faze Evrolige. - Panatinaikos je tim sa ogromnim iskustvom, koji u svom sastavu ima igrače koji su osvajali Evroligu i koje sa klupe predvodi selektor Aleksandar Đorđević, koji jako dobro poznaje igrače Crvene zvezde.
- Očekuje nas teška utakmica, u atmosferi koja nam je dobro poznata, jer smo već igrali protiv Panatinaikosa u istoj toj dvorani. Svi igrači su spremni za ovaj duel, osim Marka Tejića, koji ima manjih zdravstvenih problema, zbog kojih je ostao u Beogradu - dodao je trener Zvezde. U prva dva kola Zvezda je doživela dva poraza, od Efesa i Fenerbahčea. Na drugoj strani, Panatinaikos je u prva dva kola Top 16 faze ostvario po poraz i pobedu.
Crvena zvezda i Panatinaikos su se i prošle sezone sastali u Top 16 fazi. U prvom duelu slavili su Grci (74:69), dok su u revanšu bili bolji crveno-beli (69:68). (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.