NOVA SENZACIJA NA ZAPADU:  Brodi postao zamenik, dobili smo novog šerifa! (VIDEO)
Duel starog i novog šerifa, Foto: AP

NEKI NOVI KLINCI

NOVA SENZACIJA NA ZAPADU: Brodi postao zamenik, dobili smo novog šerifa! (VIDEO)

Nakon pobede nad favorizovanim Tanderima centralni zapad dobio novog junaka

Objavljeno:

U šestoj utakmici prvog kola plej-ofa zapadne konferencije izmedju Jute i Oklahome, imali smo prilike da prisustvujemo smeni generacija, i to na kakav način .Hladan tuš za izvikane zveze, od strane ekipe za koju je većina mislila da će ove godine držati fenjer na zapadu.

Džabe dve vezane godine sa tripl dabl učinkom na kraju sezone, džabe Pol Džordž i Melo kada svako igra izolaciju bez konkretne ideje u napadu.Džabe 43 šuta na koš kada na kraju postigneš ''samo'' 46 poena i ispadneš iz plej-ofa. Džaba sve, kad te na kraju naprave budalom jedan ruki i ''triki Riki''. Izgleda da je Durent bio upravu kada je odlučio da napusti Oklahomu.

A celu situaciju je zaokružio Donovan Mičel, dokazavši mu da je sve to džabe kada srca nema a ni u glavi boga mi. Sramota je da jedna takva ''veličina'' kao što je Brodi bude preslišan od strane klinca kome je ovo tek prva sezona kao profesionalcu.

Ovom prilikom ne umanjujemo talenat i mogućnosti sjajnog Mičela, već skrećemo pžnju na činjeniu da su brojke koje upisuje Vestbruk samo puka statistika koja se ne prenosi na uspešnost igre njegovog tima, štaviše često te brojke i štete njegovoj ekipi. Pa na kraju dobijamo utisak da je u ovoj situaciji Vestbruk ruki a Mičlel prekaljeni as koji iza sebe ima pregršt plej-of utakmica.

foto: EPA/Larry W Smith

Uticaj koji Donovan ima na igu svoje ekipe je uticaj koji bi svojim kvalitetima Brodi trebao da unosi u redove svog tima ali to nije slučaj, može se uzeti u razmatranje da je baš Vestbrukova sebičnost i puko oslanjanje na atleticizam, kamen spoticanja tima oklahome godinama unazad. Bilo kako bilo imamo novog šerifa na zapadu i ime mu je Donovan Mičel, dok će Brodi od sad morati da se zadovolji ulogm zamenika.

BONUS VIDEO: Radnički - Zemun, borba za titulu na Crvenom krstu

(Sever Stanković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.