ZVEZDA ISKALILA BES NA ZLATIBORCIMA: Snajperista Lazić, preporođeni Jovanović i dirigent Čović!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Grupa A kls, 4. kolo

ZVEZDA ISKALILA BES NA ZLATIBORCIMA: Snajperista Lazić, preporođeni Jovanović i dirigent Čović!

Crveno-beli su se u neku ruku iskupili za neočekivani poraz u prethodnom kolu

Objavljeno: 20:58h

Crvena zvezda je prebolela senzacionalni poraz u Čačku i bes zbog toga iskalila nad ekipom Zlatibora iz Čajetine 102:64.

Crveno-beli košarkaši bili su ćeljni dokazivanja i iskupljenja za očajno izdanje i neočekivani poraz u prethodnom susretu sa Borcem, a zbog toga su u Pioniru nastradali gosti.

Od prve do poslednje sekunde utakmice videla se silna motivacija izabranika Dušana Alimpijevića da makar na momenat dokažu svoj kvalitet u koji su svi posumnjali posle svih rezultata u poslednje vreme.

Branko Laziž je bio jedan od naboljih u timu Crvene zvezde
Branko Laziž je bio jedan od naboljih u timu Crvene zvezdefoto: Dado Đilas

Krenuli su jako, puni želje i predvođeni na ovom susretu motivisanim kapitenom Lazićem, te su vrlo brzo imali na svom kontu dvocifrenu prednost, baš posle njegove trojke u petom minutu utakmice.

Isti igrač je tri puta pogađao iza linije 6,75 metara u prvoj četvrtini, a potom su mu se pridružili i ostali igrači, te je do poluvremena prednost narasla na +17.

Ništa se nije promenilo previše ni posle povratka sa odmora, gosti su tek povremenim serijama uspevali da ublaže razliku, ali su sledili još bolji odgovori sa druge strane, takoreći na 4 postignuta poena igrača Zlatibora, palo je 8 poena igrača Zvezde.

Nikola Jovanović se istakao u poslednjoj četvrtini
Nikola Jovanović se istakao u poslednjoj četvrtinifoto: Dado Đilas

U poslednjoj deonici meča zablistao je u potpunosti pomalo zaboravljeni centar Nikola Jovanović koji je u jednom momentu nanizao čak 10 poena uzastopno, potom je malo dirigentsku palicu preuzeo Čović i s njegovim poenima je meč priveden kraju.

Crvena zvezda: Ročesti 10, Lazić 12, Omić10, Janković 9, Radanov 8, Kešelj 11, Čović 14, Dobrić, Jovanović 17, Davidovac, Lesor 2, Feldin 9.

Zlatibor: Simović 15, Papić 13, Riznić 4, Marojević 2, Popović 7, Tmušić, Smolović 2, Veličković, Čorbić, Gudžić 8, Spasov, Pantić 13.

Grupa A, 4. kolo:

Mladost Zemun - Tamiš 79:84

Crvena zvezda - Zlatibor Čajetina 102:64

Mega Bemaks - Borac 21.00

Tabela: Borac 3/0, Crvena zvezda 3/1, Tamiš 2/2, Mega Bemaks 1/2, Mladost Zemun 1/3, Zlatibor 1/3.

BONUS VIDEO: Delije pale majce Grobara na 157. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.