NIJE MNOGO BILO POTREBNO ZA REAKCIJU ZVEZDE: Nebojša Čović odgovorio na priče o smeni Alimpijevića!
Nebojša Čović i Dušan Alimpijević, Foto: Dado Đilas

S Malog Kalemegdana

NIJE MNOGO BILO POTREBNO ZA REAKCIJU ZVEZDE: Nebojša Čović odgovorio na priče o smeni Alimpijevića!

Jutrom se pronela vest u regionu da je Mihailo Pavićević budući trener crveno-belih, a da li je to istina?

Objavljeno:

Iz crnogorskih medija je u četvrtak ujutru stigla pomalo senzacionalna informacija da će Dušan Alimpijević dobiti otkaz i da će na njegovo mesto stići trener Mornara Mihailo Pavićević.

Međutim, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana, Nebojša Čović oštro demantuje tu vest, kao i da postoji bilo kakvo razmišljanje o promeni trenera u crveno-belom taboru.

Nebojša Čović demantuje priče o smeni Alimpijevića
Nebojša Čović demantuje priče o smeni Alimpijevićafoto: Fonet/Aleksandar Barda

"Alfa i omega" i dalje aktuelnog šampiona Srbije, je rekao, za "Blic", da iza kompletne te priče postoji "određeni klan koji želi da naudi Zvezdi i ne želi da ona bude uspešna".

- Na tu temu Crvena zvezda nije donela nikakvu odluku, treba reći odmah na startu: Ovo je apsolutna laž! Međutim, znamo kakva je i gde je napravljena konstrukcija cele priče. Prvo, sve što je objavljeno je montirana notorna neistina. Konstrukcija ide iz jednog pijanog društva posle sinoćnje utakmice Dinamik - Partizan. To pijano društvo je u vezi sa jednim bahatim društvom iz Crne Gore koje ovim želi da pokuša da destabilizuje Zvezdu, a ujedno da sakrije i novu krađu koja se dogodila pre neki dan u crnogorskom košarkaškom prvenstvu, gde je u takozvanom njihovom derbiju ponovo pokraden brutalno Mornar iz Bara po modelu zvanom “slovenačka ekspertiza”. Izvođači radova su bile sudije: Šundić, Jokić i Rutešić - rekao je između ostalog Čović.

Nebojša Čović je i posle poraza u finalnoj seriji ABA lige od Budućnosti i ostanka bez Evrolige takođe stao uz trenera Alimpijevića i poručio da neće biti nikakve smene.

BONUS VIDEO: Delije pale majce Grobara na 157. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.