Nema komentatora, kamerman ne prati igru, prenos prestao sa radom... SKANDAL U SRPSKOJ KOŠARKAŠKOJ ELITI! (FOTO) (VIDEO)
Košarka, Foto: Filip Plavčić

srpski ljubitelj košarke odlepio!

Nema komentatora, kamerman ne prati igru, prenos prestao sa radom... SKANDAL U SRPSKOJ KOŠARKAŠKOJ ELITI! (FOTO) (VIDEO)

Crno-beli su došli do novog uspeha najviše zahvaljujući Najdželu Vilijamsu Gosu koji je ubacio 35 poena, a na to dodao 12 asistencija i šest skokova

Objavljeno: 11:39h

Košarkaši Partizana slavili su na gostovanju Dinamiku u trećem kolu KLS sa 93:82 i tako došli do trećeg uzastopnog trijumfa.

Crno-beli su došli do novog uspeha najviše zahvaljujući Najdželu Vilijamsu Gosu koji je ubacio 35 poena, a na to dodao 12 asistencija i šest skokova.

Ipak, navijači nisu imali priliku da isprate takvu predstavu, jer je zvaničan kanal Košarkaške Superlige prestao sa radom!

- Platiš KLSrbije TV pretplatu, i ajd' što nema komentatora, i što je kvalitet užasan, i što kamerman ne prati igru i što 1/3 terena nije u kadru nego što je prenos prestao i da radi uopšte? - piše u jednom od tvitova.

BONUS VIDEO: Milan Borjan i Snežana Borjan poljubac posle Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.