KRALJ DŽEJMS U POSLEDNJOJ SEKUNDI ZA POBEDU! Vestbruk spasio Oklahomu, a bila je na -25! Hjuston preskočio Vukove! (VIDEO)
Lebron Džejms postiže trojku za pobedu u poslednjoj sekundi, Foto: Printscreen/Youtube/FreeDawkins

Neverovatno

KRALJ DŽEJMS U POSLEDNJOJ SEKUNDI ZA POBEDU! Vestbruk spasio Oklahomu, a bila je na -25! Hjuston preskočio Vukove! (VIDEO)

Daleko više drame rekli bismo ima u mečevima na Istoku nego na zapadu

Objavljeno: 09:13h

Na Zapadu smo saznali ime još jednog polufinaliste konferencije i to je Hjuston, dok će očigledno na Istoku biti "na krv i nož" borba.

Roketsi su izbacili Minesotu ukupnim rezultatom 4:1 u pobedama, pošto su prethodne noći na svom terenu slavili 122:104.

Džejms Harden je opet upalio motor "raketama" u trećoj četvrtini, baš kao i u prethodnom meču, te je tada napravljena razlika kojom se stiglo do pobede.

"Brada" je meč završio sa 24 poena i 12 asistencija, a najefikasniji je bio Klint Kapela sa 26 poena. Erik Gordon je ubacio 19, Ariza 16 i Taker 15. U poraženoj ekipi 23 poena Taunsa i 20 Džamala Kroforda.

Naš Nemanja Bjelica nije imao nikakav učinak za 3 minuta koliko je igrao, samo jedan skok.

Dok smo još na Zapadu, kuvaće i dalje u okršaju Jute i Oklahome, pošto su se Tanderi spasili eliminacije pred svojim navijačima, a bili su na korak od nje, pošto su gubili 25 poena razlike, a na kraju trijumfovali 107:99.

Oslobodio je zver u sebi Rasel Vestbruk u drugom poluvremenu i postigao 33 od svojih 45 poena, te napravio jedan od najvećih preokreta u doigravanju.

Uz to imao je sjajnog saradnika na svojoj strani Pol Džordža sa 34 poena i jednostavno njih dvojica su bili preteška i za zaustavljanje, ali i za neutralisanje na neki drugi način od strane "džezera".

Jutu su košgeterski predvodili Krauder sa 27 i Mičel sa 23.

I onda stigosmo do ludila na Istoku koje je dostiglo svoj vrhunac u noći između srede i četvrtka u "Kviken louns areni" u Klivlendu, gde je domaćin stigao do treće pobede u seriji protiv Indijane 98:95, trojkom Lebrona Džejmsa u poslednjoj sekundi.

"Kralj Džejms" odigrao je jedan od svojih najboljih mečeva u doigravanjimai postigao jedan od najvažnijih koševa, ali ne samo to, već je prethodno odigrao i fantastičnu odbranu.

Bila je to neviđena partitura u režiji Lebrona Džejmsa koji je u nekoliko sekundi lupio rampu igraču Indijane, uspeo da uhvati loptu i odmah zatražio tajm-aut u stilu pravog lidera tima.

Nakon toga bilo je jasno, lopta iz auta ide njemu u ruke, ali džaba vam je što to znate, njegov šut ni u toj situaciji ne možete da zaustavite, jer je Lebron ubo trojku uz zvuk sirene.

Utakmicu je završio sa 44 poena i 10 skokova i 8 asistencija, a pored njega odličan je bio Korver sa 19 poena. Kod Pejsersa je bio najefikasniji Sabonis sa 22 poena .

Toronto se vratio u svoju halu i odmah je stigla pobeda kojom su vratili vođstvo u seriji protiv Vašingtona 108:98.

DeRozan je shvatio da je malko podbacio u prošlom meču i onda je sada zapeo svom snagom i to je dalo rezultata.

Postigao je 32 poena, pridružili su mu se Rajt sa 18 i Lauri sa 17, te Valančijunas sa 14 poena i 13 skokova i to je bilo dovoljno da se slomi otpor kompletiranih i žilavih Vizardsa.

Džon Vol je po običaju bio najefikasniji kod gostiju sa 28 poena, Bredli Bil je ubacio 20, ali falio je još neko da iskoči u prvi plan.

NBA plej-of, rezultati:

Toronto - Vašington 108:98 (3:2)

Klivlend - Indijana 98:95 (3:2)

Hjuston - Minesota 122:104 (4:1)

Oklahoma - Juta 107:99 (2:3)

BONUS VIDEO: ZVEZDA VEĆ SLAVI TITULU: Vujadin Savić i ekipa u noćnom provodu nakon pobede u Nišu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.