NOVO LUDILO PORODICE BOL:  Dinastija beži iz Litvanije, Lavar nastavlja sa svojim budalaštinama! (VIDEO)
Foto: AP

U svom stilu

NOVO LUDILO PORODICE BOL: Dinastija beži iz Litvanije, Lavar nastavlja sa svojim budalaštinama! (VIDEO)

Odluka oca mladih košarkaša je samo još jedna u nizu suludih poteza

Objavljeno: 19:18h

Kada su početkom januara njegovi sinovi potpisali saradnju sa KK Vitautas, Lavar je rekao da će Lianđelo i Lamelo ostati u litvanskoj ekipi do kraja tekuće sezone, međutim to se neće desiti jer je Lavar upravo prekršio svoje obećanje. Otac mladih košarkaša je takođe rekao da će njegov mlađi sin ostati u Litvaniji sve dok ne bude bio dovoljno star da učestvuje na NBA draftu, što bi značilo da bi Lamelo ostao u Vitautasu do 2020. godine. Naravno ni to se neće desiti pa će "Melo" već početkom sledeće nedelje napustiti Litvaniju.

foto: Printscreen

Braća bol će tako ostaviti ekipu Vitautasa na cedilu, jer se sada već njihova bivša ekipa bori za opstanak u ligi u poslednja dva kola šampionata.

Jednom rečju oslučili su da pobegnu sa broda koji tone, dokazavši da nisu dosledni prefiksa ''muškarac'' jer kako pravilo nalaže ''prvo žene i deca''

Lavar je izjavio da je sve to gubljenje vremena za njega i njegove sinove. -Nećemo više trošiti vreme uludo, Lianđelo je povredio zlob i odsustvuje više nego što smo planirali a Lamelo ne dobija adekvatnu minutažu u Litvanskoj ligi - izjavio je u svom stilu Lavar. Za ekipu Vitautasa Lianđelo je imao prosek od 12.6 poena na 14 utakmica, dok je Lamelo postizao 6.5 poena uz 2.5 asistencije. Bolovci će napustiti litvaniju imedju nedelje i ponedeljka i vratiće se nazad u Los Anđeles i svoj Čino hils.

BONUS VIDEO: Radnički - Zemun, borba za titulu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.