Alimpijević posle 115 poena Zvezde: Glavom smo se vratili na teren! (FOTO)
Dušan Alimpijević, Foto: Fonet/Aleksandar Barda

SUMIRANJE UTISAKA

Alimpijević posle 115 poena Zvezde: Glavom smo se vratili na teren! (FOTO)

Igrali smo utakmicu u subotu, a već u sredu započeli takmičenje u domaćem prvenstvu. Ova utakmica pokazuje da smo uradili dobru stvar sa dovođenjem dva nova igrača jer smo dobili igrače koji mogu momentalno da pomognu, između ostalog rekao je Alimpijević

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Mladost iz Zemuna sa čak 115:64, čime su otvorili novu sezonu u KLS-u.

Dušan Alimpijević je istakao koliko je važno što su se timu za tako kratko vreme pridružila dvojica igrača, Aleksa Radanov i Filip Čović.

– Čestitao bih Mladosti na ulasku u Superligu i želim im dobre partije. Bilo je izuzetno teško pripremiti ekipu, ne za ovu utakmicu, već za početak Superlige. Treba izaći iz emotivnog šoka, koji je veći od fizičkog i koji nije bilo mali. Vidite kako je liga razmišljala o ekipi koja će se potencijalno boriti za plej-of. Igrali smo utakmicu u subotu, a već u sredu započeli takmičenje u domaćem prvenstvu. Važno je da smo se glavom vratili na teren. Ova utakmica pokazuje da smo uradili dobru stvar sa dovođenjem dva nova igrača jer smo dobili igrače koji mogu momentalno da pomognu. Čestitam igračima koji nisu imali značajne uloge, a danas su doprineli utakmici da bude onakva kakva je bila - istakao je Alimpijević.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Filip Čović je bio prezadovoljan "debijem" u crveno-belom dresu.

– Čestitao bih stručnom štabu i ekipi na dobroj utakmici i bitnoj pobedi posle svega. Ne bih mnogo pričao jer sam ja ovde tek dan i po. Odigrali smo dobro, u nekim delovima agresivno. Bilo je i grešaka, što je i logično jer su dva igrača došla, a dva otišla. Nadam se da ćemo nastaviti ovako. Trudio sam se da dam sve od sebe. Danas mi je išlo. Najbitnije je da tim igra dobro, pobeđuje. Individualni učinak bih stavio uvek po strani - dodao je Filip Čović.

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.