Ne bismo živi izašli iz Morače da je Feldin pogodio trojku! Predsednik Budućnosti je s naoružanim ljudima dolazio u Beograd! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

reč sa malog kalemegdana

Ne bismo živi izašli iz Morače da je Feldin pogodio trojku! Predsednik Budućnosti je s naoružanim ljudima dolazio u Beograd! (VIDEO)

Otkrio je stvari vezane za odlaske i dolaske igrača, a između ostalih i svog sina, Filipa, koji je "prekomandovan" iz FMP-a u Zvezdu, zajedno sa Aleksom Radanovim

Objavljeno: 09:00h

Košarkaški klub Crvena zvezda raskinuo je saradnju sa Dilanom Enisom, koji je pre samo nekoliko meseci došao na Mali Kalemegdan.

U toku istog dana, pojavila se informacija da je i Milko Bjelica otišao u Saragosu, upravo na isto mesto gde i Enis.

Predsednik crveno-belih, Nebojša Čović, gostujući na "Pinku" otkrio je stvari vezane za odlaske i dolaske igrača, a između ostalih i svog sina, Filipa, koji je "prekomandovan" iz FMP-a, zajedno sa Aleksom Radanovim.

- Enis je otišao zato što nismo bili zadovoljni. Bjelica? Videćemo, malo je neubičajeno da jedan od naših najiskusnijih igrača odigra niz utakmica onako kako je on odigrao, a pogotovo finalnu seriju - rekao je predsednik Crvene zvezde.

- Zvezda nije imala prostor za dovođenja. Mogla je da dovede iz FMP-a i došao je Filip Čović. Prvi put je otišao 2012, tad je imao mnogo manje godina i tad je takođe imao tretman igrača kao i svaki drugi igrač. Sada ima dva sina, porodicu - rekao je Čović i nadovezao se na mišljenje javnosti o tom potezu.

- Znate koliko me brine ta javnost? Mislim da ni njega ne brine. On je igrač, to nije bila moja odluka, ja sam je podržao, a ono što struka odluči podržavam - naveo je on.

A kada je reč o porazu od Budućnosti u finalu ABA lige i ostanka bez učešća u Evroligi?!

- Ne znam da li bismo živi izašli iz dvorane da je Feldin pogodio onu trojku u završnici treće utakmice - rekao je Čović, pa se osvrnuo na predsednika Podgoričana Dragana Bokana.

- On je na prvu utakmicu u halu "Aleksandar Nikolić" došao sa trojicom naoružanih ljudi. Na drugu nije, jer smo imali vremena da reagujemo. Bokan ima veliki košarkaški staž - četiri godine! I on kaže da je sve bilo regularno. Ma nije bilo regularno - poručio je Čović.

Što se tiče eventualne smene trenera Dušana Alimpijevića, istakao je sledeće:

- Ko je mislio da ćemo menjati trenera mnogo se prevario. Nismo ga smenili, niti ćemo ga smenjivati i daćemo šansu mladim ljudima - rekao je Čović.

Što se tiče premija i plata?

- Bjelica je naš najskuplji igrač, sa 400.000 evra bez premija. A, igrač za koga misle da smo dali kamione i avione ima platu 150.000 evra. Ko ne veruje, neka dođe da vidi, a ako ne dođe neka dođe ko je nadležan. Dalje, plate Ročestija i Lesora? To je nivo od 250.000 dolara. Taj nivo - rekao je Čović.

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs / Mondo / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.