ČANAK VIDI ŠANSU U ZVEZDINOJ POTROŠENOSTI: Brajma je igrač kakvog nismo imali!
Nenad Čanak, Foto: Beta

PRED SUPERLIGU

ČANAK VIDI ŠANSU U ZVEZDINOJ POTROŠENOSTI: Brajma je igrač kakvog nismo imali!

- Čestitam svim ekipa plasman u Superligu, koja startuje polovinom aprila, a to je spečifičan momenat za sve klubove - istakao je trener crno-belih

Objavljeno: 15:02h

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak, uoči starta Superlige Srbije, izjavio je da crno-beli uvek imaju obavezu da napadnu trofej i smatra da je njegova ekipa spremna na taj podvig.

- Čestitam svim ekipa plasman u Superligu, koja startuje polovinom aprila, a to je spečifičan momenat za sve klubove. Zvezda je istrošena, a ostali abaligaši dugo su bez utakmica. Kada je reč o nama, Partizan ima obavezu da napadne trofej i spremni smo za to - izjavio je Čanak na konferenciji za medije u prostorijama Košarkašog saveza Srbije.

Prema njegovim rečima, takmičenje koje počinje sutra, zaslužije veće poštovanje i ističe da nije zadovoljan kako je njegova ekipa prošla u pripremnim utakmicama.

- Nije prijatno kada se izgubi, pogotovo kada se igra protiv slabijih ekipa. Ipak, bolje sad nego u Superligi, a Vojvodina će biti pravi test za nas - rekao je Čanak.

Amida Brajma
Amida Brajma foto: Printscreen/Youtube/Rogo

Trener crno-belih ističe specifičnost novog pojačanja u odnosu na ostale igrače kojima Partizan raspolaže poziciji centra.

- Brajma je sinoć prvi put trenirao, drugačiji je tip igrača of ostalih koje imamo na toj poziciji. Pokušaćemo da sa njim kontrolišemo skok, ali videcemo koliko ćemo uspeti - rekao je Čanak.

Partizan takmičenje u Superligi počinje protiv Vojvodine u četvrtak.

BONUS VIDEO: Tuča Grobara i Delija na zapadnoj tribini na 157. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.