Fleš Vejd je opet kao nekada u plej-ofu! Kad Durent i Tompson sipaju Sparsi su nemoćni! (VIDEO)
Dvejn Vejd je bio ponovo na svom "Fleš" nivou, Foto: AP

Jedan brejk

Fleš Vejd je opet kao nekada u plej-ofu! Kad Durent i Tompson sipaju Sparsi su nemoćni! (VIDEO)

Odigrane su i dve druge utakmice u četvrtfinalnim serijama konferencija

Objavljeno: 09:17h

I Majami je uspeo da napravi brejk u Filadelfiji 113:103 i poravna u četvrtfinalnoj seriji istočne konferencije, dok je Golden Stejt sada nešto malo teže došao do novog trijumfa nad San Antoniom 116:101.

Igrači sa Floride odigrali su dosta odlučnije i mnogo bolje su sada iskoristili odsustvo najboljeg igrača Siksersa, Džoela Emdida.

Uz to imali su i "starog" Dvejna Vejda koji je odigrao na nivou kao kada je činio veliku trojku sa Džejmsom i Bošom, a sve je to za rezultat imalo konačni trijumf.

"Fleš" je ubacio 28 poena, pratio ga je Dragić sa 20, Džonson sa 18, a uz to su odlične role imali i Ričardson (14) i Olinik (11). Domaćinu nisu pomogle ni nove odlične partije Šarića (23), Simonsa sa 24 poena, 8 asistencija i 9 skokova i Belinelija sa 16 poena.

U novom duelu Voriorsa i Sparsa, videlo se ono što nedostaje skupini veterana iz Teksasa ove sezone, to su Kavai Lenard i duža i jača klupa.

Uzalud su starteri "mamuza" igrali i više nego dobro, predvođeni sjajnim Oldridžom sa 34 poena i 12 skokova, koga je pratio Mils sa 21 košem, kada su rezervisti bili prilično slabiji te jedva ukupno ubacili 30 poena.

Nedovoljno je to kada imate na drugoj strani šuterski raspoložene Durenta i Tompsona, prvi je postigao 32, a drugi 31 poen, dok je ulogu čoveka koji radi sve za ekipu uz Grina preuzeo i Andre Igudala.

NBA, rezultati:

Filadelfija - Majami 113:103 (1:1)

Golden Stejt - San Antonio 116:101 (2:0)

BONUS VIDEO: Milan Borjan odgovara na uvrede Grobara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.