ALIMPIJEVIĆ POBESNEO NA NOVINARA: Da li si ti svestan iz koje zemlje dolaziš? (FOTO)
Foto: Printscreen/Kurir video

ZAISTA ČUDNO PITANJE

ALIMPIJEVIĆ POBESNEO NA NOVINARA: Da li si ti svestan iz koje zemlje dolaziš? (FOTO)

- Imam svoje mišljenje i reći ću ga nakon sezone - istakao je kada je upitan za sudije

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je posle poraza od Budućnosti da je utakmica odigrana u "fenomenalnoj atmosferi", a da će njegov tim uraditi sve da pobedi u sutrašnjem meču i dođe do majstorice.

- Svaki sportista uživa u ovakvoj atmosferi, navijačima svaka čast, nosili su svoj tim. Međutim, nije atmosfera presudila. Sjutra je novi dan, uradićemo sve da dobijemo meč i da na najteži mogući način dođemo do majstorice - istakao je Alimpijević, koji nije želio da komentariše suđenje:

- Imam svoje mišljenje i reći ću ga nakon sezone.

Dušan Alimpijević
Dušan Alimpijević foto: EPA/ANDREJ CUKIC

On je uveren da Zvezda može da se vrati.

- Pokazali smo nekoliko puta da možemo da nađemo put, uradićemo to i sutra i verujem da ćemo doći do meča odluke u Beogradu - kazao je Alimpijević.

Šta je presudilo?

- Sve su utakmice na jednu loptu, da ne ulazim u detalje. Mi moramo da uradimo pravu stvar za sutra - da preguramo ovu noć na najbolji mogući način i uđemo spremni da vratimo seriju u Beograd.

Da li je pshološka prednost na strani Budućnosti?

- Zavisi kako gledate, da li je čaša do pola puna ili prazna. Oni su već viđeni pobjednici, a mi se grčevito borimo za peti meč. Videćemo ko će da se izbori sa tim - rekao je trener Zvezde, koga je pitanje novinara iz Subotice da li ste svesni toga da svi žele da se prekine dominacija Zvezde u ABA ligi izbacilo iz takta:

- Vi u Subotici mislte da svi više vole da Budućnost osvoji od Zvezde? Ja sam radio u Spartaku iz Subotice. Da li si ti svestan iz koje zemlje dolaziš? Ovo nije pitanje života i smrti - rekao je Alimpijević.

BONUS VIDEO: MEĐUSOBNA TUČA VARVARA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.