Šta je po Džikiću najveći problem Partizana i zbog čega nema lidera u ekipi? (VIDEO)

poučna izjava trenera kluba iz Humske

Šta je po Džikiću najveći problem Partizana i zbog čega nema lidera u ekipi? (VIDEO)

Trener Partizana imao je veoma dubokoumne odgovore na pitanje jednog novinara iz Turske koji je posmatrao utakmicu između crno-belih i Cibone
Objavljeno:

Dolazak Aleksandra Džikića u Partizan definitvno znači početak jednog novog poglavlja u klubu iz Humske, a to se najbolje moglo videti na utakmici protiv Cibone. Pun Pionir jedan je od glavnih dokaza za to, ali i puna sala novinara kada je Džikić držao konferenciju za medije. Čini se da u ovoj sezoni nikada nije bilo toliko pripadnika sedme sile na nekoj utakmici crno-belih. Interesantno je da je konferenciji prisustvovao je i jedan novinar iz Turske, sa kojim je Džikić imao veoma interesantan razgovor. Koga je to novi trener Partizana otišao da poljubi pre početka meča za sreću? (VIDEO)

S obzirom na to da ovaj klub više ne igra u Evropi, nemam mnogo prilike da gledam njegove utakmice, možda nisam najkompetentniji da komentarišem igre crno-belih, ali se slažem u oceni sa vama da ekipa nije fizički dovoljno spremna, pitao je turski novinar. - Ne mislim da nismo kondiciono dovoljno spremni, već da nemamo igračke jake fizičke konstitucije i veličine. Uporedite samo na primer Milutinovića i Rozića. Pa Andrija je duplo manji od njega - uskočio je Džikić.
Sledeće pitanje glasilo je: Kada se lomila utakmica, delovalo je da ekipa ima problem sa liderom. Nije bilo nikoga da na pravi način preuzme odgovornost. - Slažem se sa vama u određenoj meri. Stvar je u tome da i ovo ne pričam kao alibi, jer nisam takva osoba. Morate objektivno da pogledate sve činjenice, a tu mislim na broj treninga koje sam ja imao sa ekipom. Partizan je veliko ime u Evropi, a sada smo na dnu. Istina je da ova liga nije ista sa nama i bez nas i moramo da učinimo sve kako bi ostali u njoj. I zbog svega toga nije bilo lako ovim momcima večeras, jer su bili pod ogromnim moranjem da pobede.

Ne smem nikoga da preskočim. Imate i više vrste lidera, tihe i glasne. A ja još uvek ne znam sa čime se nosim. Ali mi je veoma drago što se prepoznali tu situaciju, jer to nije samo problem mog tima, već je problem evropske košarke uopšteno

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.