PODGORICA I CRNA GORA NA NOGAMA: Očekuje se pakao za Zvezdu u Morači, ali ovakvo nešto se ne pamti! (FOTO)
Matijas Lesor u duelu sa Doelmanom i Lendrijem na meču Crvena zvezda - Budućnost, Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Neviđeno

PODGORICA I CRNA GORA NA NOGAMA: Očekuje se pakao za Zvezdu u Morači, ali ovakvo nešto se ne pamti! (FOTO)

Čini se da ima toliko zainteresovanih da bi bez problema napunili i stadion "Pod Goricom"

Objavljeno:

Euforija i manija vladaju u Podgorici povodom predstojeća dva duela između Budućnosti i Crvene zvezde u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige.

Nakon što su Podgoričani uradili ogroman posao i u Beogradu uspeli da slave u jednom meču, te je sada rezultat 1:1 u pobedama, i imaju veliku priliku da u dva meča pred svojom publikom dođu do titule, prve u istoriji, ali i onoga što je još važnije - plasmana u Evroligu.

Zbog toga nezapamćeno interesovanje vlada u Crnoj Gori među navijačima Budućnosti, a kako je saopšteno na Fejsbuk stranici kluba čini se da bi i stadion "Pod Goricom" bio mali za sve one koji traže da kupe karte.

- Imajući u vidu 300 godišnjih karata, koje su vlasnici istih kupili na početku sezone, kao i 1.200 karata za firme - sponzore kluba, jasno je da je nemoguće izaći u susret svim zainteresovanima. Izvesno je da bi publika koja želi da prisustvuje meču Budućnost Voli - Crvena zvezda ispunila i gradski stadion u Podgorici - navode između ostalog iz podgoričkog kluba.

S obzirom na ovakvo interesovanje male su šanse da se manji kontigent ulaznica nađe u slobodnoj prodaji na dan meča, a o tome će odluka biti donesena u četvrtak.

Za navijače Zvezde koji uspeju da dođu do ulaznice je poručeno da ne unose navijačka obeležja zbog njihove lične bezbednosti.

BONUS VIDEO: Koškanje Feldina i Gordića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.