SUNOVRAT NBA KARIJERE! Upucan u nogu, pao za vutru, otpušten, pa sada opet uhapšen! (FOTO)
Foto: AP

KATASTROFA

SUNOVRAT NBA KARIJERE! Upucan u nogu, pao za vutru, otpušten, pa sada opet uhapšen! (FOTO)

Nemoguća priča...

Objavljeno: 10:03h

Do pre dva dana bio je prvi kandidat za trofej MVP šampionata Izraela. Bio je lider i najbolji igrač Hapoel Holona, lidera na tabeli. A onda kao da je upao u noćnu moru.

Glen Rajs junior je prvo otpušten, a onda je i uhapšen! Sve zbog toga što je posle poraza od Galil Gilboe, u svlačionici udario saigrača – Gaja Pninija. Kako su preneli izraelski mediji, nekadašnji kapiten Makabija je odmah morao u bolnicu na ušivanje, a čekaju ga testovi koji će pokazati da li ima oštećenja na oku, a Rajs je iste večeri dobio otkaz.

Glen Rajs Junior
Glen Rajs Junior foto: Fonet

Dan kasnije je policija pozvonila na vrata njegovog stana u Izraelu. Kako prenosi „Sport 5”, Amerikanac se nije bunio, bez lisica je otišao u policijsku stanicu gde je dao izjavu.

Inače, ovaj momak ima više nego "interesantan" istorijat. Prvo je 2015. godine upucan u nogu u jednom restoranu u Atlanti. Onda je nedugo potom uhapšen sa 240 grama marihuane, da bi 2016. godine ponovo bio lišen slobode zbog fizičkog nasrtaja i telesnih povreda koje je žrtva zadobila. Na kraju, ponovo je uhapšen iz istog razloga.

Zaista strašne stvari se događaju sinu velike NBA legende Glenu Rajsu, čoveku koji je bio jedan od najboljih šutera 90-ih godina.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle sjajne partije i pobede protiv Budućnosti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.