PREKRŠENI PROPISI ABA LIGE?! Kako je ovo moguće da se desi u finalu koje odlučuje o svemu?!
Dušan Alimpijevićč u razgovoru sa arbitrom, Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Šokantna informacija?!

PREKRŠENI PROPISI ABA LIGE?! Kako je ovo moguće da se desi u finalu koje odlučuje o svemu?!

Izgleda da će tenzija u finalu tek biti

Objavljeno:

Branilac titule u ABA ligi, Crvena zvezde poražena je u prvom meču finalne serije na domaćem terenu od Budućnosti u ponedeljak uveče.

Sledeći meč je već u utorak uveče, takođe u hali Pionir, gde će crveno-beli juriti poravnanje, a potom serija se seli za Podgoricu.

Nisu igrali na zadovoljavajućem i potrebnom nivou za pobedu izabranici Dušana Alimpijevića u prvom susretu, međutim, mora se reći i da su pomalo sudijske odluke uticale na kompletna dešavanja na meču.

Nemanja Gordić u razgovoru sa sudijama
Nemanja Gordić u razgovoru sa sudijamafoto: Fonet/Aleksandar Barda

Navijači koji su ispunili halu mnogo puta su tokom meča bili nezadovoljni odlukama arbitara koji su delili pravdu, što su u jednom momentu i jasno stavili do znanja svojim skandiranjem, a po njima su opleli i posle meča.

Ono što je posebno izazvalo ogromnu pažnju javnosti, jeste saznanje "Blica" da su već sada poznati i delioci pravde za treći i četvrti meč u seriji koji se igraju u Podgorici.

Tejlor Ročesti na meču protiv Budućnosti
Tejlor Ročesti na meču protiv Budućnostifoto: Fonet/Aleksandar Barda

Navodno, mimo propisa i pravila ABA lige da se arbitri određuju 48 sati pred meč, već sada je poznato da će pravdu u Podgorici u trećem meču deliti Javor, Hodov i Majkić, a u četvrtom Sreten Radović, Sašo Pukl, i Sašo Petek, piše ovaj list.

E sada, posebno je zanimljivo kako je moguće da se već sada zna da će se igrati četvrti meč, odnosno da Podgoričani neće slaviti sa 3:0 u seriji?!

Dejan Davidovac u meču protiv Budućnosti
Dejan Davidovac u meču protiv Budućnostifoto: Fonet/Aleksandar Barda

Finale je imalo svoj uvod van terena, sada kada je počelo tenzija je podignuta i na terenu, a druga runda je u utorak uveče od 18:30 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO: Izjava Alena Omića posle poraza od Budućnosti

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.