JOKIĆ SPREMAN ZA MEČ GODINE: Nemamo šta da izgubimo! Idemo u borbu! Mi ionako bolje igramo protiv jakih timova! (VIDEO)
Nikola Jokić i Karl-Entoni Tauns odlučivaće u direktnom duelu ko će u plej-of, Foto: AP

JOKIĆ SPREMAN ZA MEČ GODINE: Nemamo šta da izgubimo! Idemo u borbu! Mi ionako bolje igramo protiv jakih timova! (VIDEO)

Srpski reprezentativac će sa svojim Denverom u direktnom duelu sa Minesotom odlučivati koja će od te dve ekipe ići u plej-of

Objavljeno: 10:51h

Nikola Jokić je opet preuzeo odgovornost u meču "biti ili ne biti" za Denver i ponovo je uradio đavolski veliki posao i doveo svoj tim do pobede.

Nagetsi su savladali Portland uz novi tripl-dabl srpskog reprezentativca i sada će u poslednjem meču ligaškog dela, protiv Minesote, direktno odlučivati koji će od ta dva tima ići u plej-of.

- Nemamo ništa da izgubimo, idemo sa se borimo. Jedna je utakmica, sve je moguće. Njima se vratio Batler, nadam se da će za nas Heris igrati više minuta. Biće žestoka utakmica, ali mi igramo bolje protiv jačih timova. Ne želim da potcenim Dalas, Lejkerse i slične, ali pobedili smo Sparse, Klivlend, po tri najbolja tima sa Istoka i Zapada, a gubili od onih sa dna - rekao je Jokić.

Nikola Jokić na meču protiv Klipersa
Nikola Jokić na meču protiv Klipersafoto: AP

Njegov tim karakteriše najpre zajedništvo i timska igra i takoreći ne postoji zvezda tima, mada je nama sa strane jasno da je to "Džoker".

- Nemamo zvezdu u timu, svako može da iskoči, nekad Vil Barton, nekad ja, nekad Geri, Milsap, Čendler . Moramo da se istaknemo i odigramo na pravi način - rekao je Jokić, koji očekuje i da više minuta na parketu provede Heris posle povratka iz povrede.

Nikola Jokić i Endrju Vigins
Nikola Jokić i Endrju Viginsfoto: AP

Interesantna je i njegova saradnja sa Polom Milsapom, bivšim Ol star igračem, koja je iz meča u meč sve bolja.

- Prvih nekoliko utakmica kako se vratio ja sam se na nekin način prilagođavao njemu, uključivao ga više, posle toga mi je samo rekao da igram svoju igru, da ne brinem o njemu. To nešto govori o tome kakav je on Ol star igrač - razjasnio je situaciju Srbin.

BONUS VIDEO: Izjava Aleksandra Džikića posle meča

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.