Juta i definitivno u plej-ofu, sve je izvesnije da će srpski derbi odlučivati! Klej Tompson spalio mrežicu, 22 poena za četvrtinu! (VIDEO)
Džo Ingls je bio jedan od predvodnika Jute u napadu na plej-of, Foto: AP

Džezeri slavili protiv Lejkersa

Juta i definitivno u plej-ofu, sve je izvesnije da će srpski derbi odlučivati! Klej Tompson spalio mrežicu, 22 poena za četvrtinu! (VIDEO)

U igri za preostale četiri pozicije su Oklahoma, Nju Orleans, San Antonio koji imaju po trijumf više u odnosu na Minesotu i Denver.

Objavljeno:

Sve se izgleda namešta da srpski derbi, u takozvanom poslednjem kolu 11. aprila odlučuje ko će u plej-of, Denver ili Minesota.

Prethodne noći u NBA nije bilo srpskih košarkaša, ali jeste igrao tim koji nas itekako zanima i do prethodne noći je bio u borbi sa Nagetsima i Timbervulvsima za plasman u doigravanja.

Juta sada više ne mora da brine, "džezeri" su trijumfom nad Lejkersima 112:97 u Los Anđelesu, obezbedili svoje mesto u plej-ofu, pa će u preostale dve utakmice pasti odluka ko će još uz njih, Voriorse, Hjuston i Portland.

I dalje su u igri Oklahoma, Nju Orleans, San Antonio koji imaju po trijumf više u odnosu na Minesotu i Denver.

Glumci Kevin Dilon i Edi Marfi gledali su meč između Lejkersa i Jute u 'Stejpls centru
Glumci Kevin Dilon i Edi Marfi gledali su meč između Lejkersa i Jute u "Stejpls centru"foto: AP

Što se tiče meča u "Stejpls centru" ekipu iz Solt Lejk Sitija predvodili su sjajni ruki Donovan Mičel sa 28 poena, 9 skokova i 8, asistencija. Pratio ga je ove godine neverovatni Džo Ingls sa 22 poena i 10 asistencija, 18 je dodao Krauder, a 15 Rojs O'Nil.

U timu Lejkersa 25 poena Džoša Harta, 22 Tajlera Enisa (stariji brat Zvezdinog Dilana Enisa), a Džulijus Rendl je postigao 17 poena.

Što se tiče ostalih mečeva mora se istaći fantastičan meč Kleja Tompsona u pobedi Golden Stejta nad nejakim Finiksom 117:100.

Bek NBA šampiona je u prvoj četvrtini ubacio čak 22 poena (9 od 11 šuteva iz igre, od čega 6 trojki), a ukupno je na utakmici postigao 34 poena. Uz njega Kevin Durent je postigao 17.

Kod Finiksa su se istakli Haus sa 22 koša i Aleks Len sa 16.

Orlando nije uspeo da pruži značajniji odmor najboljem timu Istoka, Torontu, koji je i bez Demara Derozana bio bolji 112:101.

Odlična igra igrača sa klupe Majlsa (22) i Anunobija (21) bila je dovoljna da se zabeleži još jedan trijumf protiv Medžika kod kojih su bili najbolji Gordon sa 16 i Hezonja sa 14 poena.

NBA, rezultati:

Memfis – Detroit 130:117 L.A. Lejkers – Juta 97:112 Toronto – Orlando 112:101 Finiks – Golden Stejt 100:117 Boston – Atlanta 106:112 Filadelfija – Dalas 109:97 Šarlot – Indijana 117:123

BONUS VIDEO: NOLETOVI NAVIJAČI SLAVE: Evo ko je Đokovićev novi trener!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.