DELIJE, OTVARAJTE ŠAMPANJAC! Najlepše moguće vesti za zvezdaše pred duele sa Budućnosti! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

ULTRAVAŽNA INFORMACIJA

DELIJE, OTVARAJTE ŠAMPANJAC! Najlepše moguće vesti za zvezdaše pred duele sa Budućnosti! (FOTO)

Prva dva meča su na programu u ponedeljak i utorak

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak (19 sati) započinju finalnu seriju plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti, a iz kluba sa Malog Kalemegdana je stigla odlična informacija za navijače, pošto će ulaz na tribine B i D biti za prva dva meča besplatan.

Druga utakmica protiv Podgoričana biće na programu u utorak (18.30).

- Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u ponedeljak i utorak Budućnost u prve dve utakmice finala ABA lige jtd, a klub obaveštava pristalice i navijače da će ulaz na tribine i za ove mečeve biti slobodan! Crvena zvezda je kao branilac trofeja stigla do finalne serije uz ogromnu podršku navijača sa tribina, u ambijentu koji je parket dvorane "Aleksandar Nikolić" učinio domaćim terenom - navodi se na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Delije
Delije foto: Nebojša Mandić

Iz kluba sa Malog Kalemegdana su saopštili da će biti besplatan ulaz za tribine B i D, dok će na A i C tribinu ulaziti navijači sa sezonskim kartama. Za ostala mesta u dvorani kupovaće se karte po standardnim cenama.

- Takođe, KK Crvena zvezda ovom prilikom obaveštava javnost da u skladu sa propozicijama ABA lige jtd, ali i preporukom MUP Republike Srbije, razmene karata za gostujuće navijače, u prvoj i drugoj utakmici finala neće biti. Utakmice koje u Beogradu organizuje KK Crvena zvezda proglašene su utakmicama "visokog rizika", tako da navijačima KK Budućnost koji budu došli organizovano ili samoinicijativno u Beograd neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu. KK Crvena zvezda još jednom poziva sve navijače da u ponedeljak i utorak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sjajnom sportskom ambijentu dođe do pobeda - stoji na sajtu.

BONUS VIDEO: Evo šta je Ronaldo poručio sinu Nemanje Matića

(Espreso.co.rs/KK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.