SRPSKA BOMBA U EVROLIGI! Monstruozna ponuda za Nemanju Nedovića! (FOTO)
Nemanja Nedović, Foto: Espreso

ZASLUŽIO JE

SRPSKA BOMBA U EVROLIGI! Monstruozna ponuda za Nemanju Nedovića! (FOTO)

Jedan je od najkonstantnijih igrača cele sezone u Evroligi

Objavljeno:

Nema sumnje verovatno najtraženiji igrač u predstojećem prelaznom roku u Evropi kada je košarka u pitanju biće naš Nemanja Nedović. Srpski reprezentativac već sada može se reći je odigrao možda i najbolju sezonu u karijeri i svaki tim iz Evrolige koji bude imao najviše ambicije moraće da se bori za njegov potpis. A jedan klub je izgleda već odlučio da ne žali novac u pokušaju da ga dovede - Armani Milano.

Riki Hikman u dresu Armanija protiv Zvezde
Riki Hikman u dresu Armanija protiv Zvezde foto: Filip Plavčić

Italijani svake godine ulaze sa velikim planovima u sezonu, troše džakove para i onda vrlo brzo shvate da im je godina u Evroligi propala i da mogu samo da se bore za to da ne budu poslednji na tabeli. Zato sada veruju da bi rešenje za njihove probleme mogao da bude upravo srpski reprezentativac koji je lider u Unikahi i jedan od najboljih i najkonstantnijih igrača ove sezone u najboljoj evropskoj klupskoj košarci.

Kako javlja često dobro obavešteni Dejvid Pik, italijanski gigant sprema monstruoznu novčanu ponudu i ugovor za srpskog beka. S obzirom na to da je Nedović prošlog leta potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Unikahom vredan 1,7 miliona evra, ne samo da će čelnici Armanija morati da izdvoje ozbiljni veliku svotu novca za njegovu platu, već i za obeštećenje španskom timu.

BONUS VIDEO: Radonjić na srpskom jeziku vodio Bajern do pobede nad Ulmom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.