ZASTRAŠUJUĆE PRETNJE TRENERA SUDIJAMA: Živi nećete izaći iz hale!
Brutalne pretnje arbitrima u Makedoniji, Foto: Nebojša Mandić

Bahato ponašanje trenera gostivara

ZASTRAŠUJUĆE PRETNJE TRENERA SUDIJAMA: Živi nećete izaći iz hale!

Skandalozno ponašanje šefa stručnog štaba makedonske ekipe

Objavljeno:

Trener makedonskog prvoligaša Gostivara Marjan Srbinovski kažnjen je sa dve utakmice suspenzije zbog nesportskog ponašanja i pretnji sudijama.

Nakon utakmice, Košarkaški savez Makedonije i komesar Makedonske superlige Vlado Cvetanovski, su Srbinovskog kaznili zbog nasilničkog i nesportskog ponašanja na meču između Gostivara i Blokotehne.

Prema izveštaju delegata tog meča, incident sa Srbinovskim se desio u trećoj četvrtini kada je trener Gostivara pobesno zbog jedne od odluka sudija, koju je smatrao sumnjivom, i tom prilikom je nastavio da vređa i preti sudijama.

Srbinovski je zbog svog ponašanja i pretnji službenim licima dobio dve uzastopne tehničke greške, ali je 12 minuta uporno odbijao da napusti teren, a sa pretnjama je nastavio i posle meča. Košarkaški klub Gostivar je ovom prilikom kažnjen novčanom sumom u iznosu od 156.000 denara (oko 312.000 dinara). Delegat je naknadno naveo da je Srbinovski posle utakmice prišao zapisničkom stolu i rekao: "Živi nećete izači iz sale!".

Vređanje i pretnje su nastavljene i nakon završetka meča, pa su arbitri morali biti ispraćeni iz hale od strane makedonske polcije.

Nakon toga su snage reda odlučile da arbitrima dodele i policijsku pratnju do svojih domova a zanimljivo je takođe da ih je na putu presreo automobil u kojem su najverovatnije bili navijači Gostivara.

- Samo brza intervencija policije je sprečila da dodje do većeg incidenta - naveo je delegat u izveštaju utakmice Supelige Makedonije koja je odigrana u Gostivaru. BONUS VIDEO:Delije besne na sudije meča Zvezda - Mornar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.