Nagrada za svako rano buđenje: Rađa srećan posle prijema u Kuću slavnih, ali smatra da je još jednom Hrvatu mesto u njoj!
Dino Rađa, Foto: Fonet

srećan

Nagrada za svako rano buđenje: Rađa srećan posle prijema u Kuću slavnih, ali smatra da je još jednom Hrvatu mesto u njoj!

Legendarni košarkaš istakao je da je ova nagrada pripada i njegovim saigračima i trenerima

Objavljeno: 19:54h

Pored njega u "klasi 2018" izabrani su: Rej Alen, Moris Čiks, Lefti Drizel, Grent Hil, Džejson Kid, Stiv Neš, Čarli Skot, Kejti Smit, Tina Tompson, Rod Torn, Ora Mae Vašington i Rik Velts.

Rađa je za spacijalizovani košarkaši sajt "Eurohoops" pričao o ovom dostignuću.

- Nema reči koje bi mogle ovo da opišu. Osećaj je neverovatan. Ovo je nagrada za sav uložen mukotrpan rad. Za svako rano buđenje, ma za sve kroz šta sam prošao - rekao je Rađa. Legendarni košarkaš istakao je da je ova nagrada pripada i njegovim saigračima i trenerima.

- Moja prva evropska titula sa Jugoplastikom (1989) je možda i najvažnija. I naravno finale Olimpijskih igara protiv 'Drim tima' 1992. godine. Ta dva događaja su iznad svega - kazao je on. Rađa je treći hrvatski košarkaš koji će biti primljen u 'Kući slavnih', pošto su to pre njega bili Krešimir Ćosić i Dražen Petrović. Takođe, Rađa smatra da je i Kukoču mesto među najboljima. - On pripada tu (Kući slavnih). Znam da će biti srećan zbog mene, prijatelji smo i poštujemo se međusobno - rekao je Dino.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle poraza od Reala

(Espreso.co.rs/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.