Laso: Ročesti i Feldin su baš nezgodni, a isto tako i Dobrić, Davidovac, Lazić...
Pablo Laso, Foto: Beta

SUMIRANJE UTISAKA

Laso: Ročesti i Feldin su baš nezgodni, a isto tako i Dobrić, Davidovac, Lazić...

Kraljevski klub je ostao na četvrtom mestu, dok je Zvezda bila bez šansi i pre ovog duela da se nađe u doigravanju

Objavljeno:

Košarkaši Zvezde su poraženi od Reala sa 82:79, pogotkom za tri poena Luke Dončića u poslednjoj sekundi.

Kraljevski klub je tako ostao na četvrtom mestu, dok je Zvezda bila bez šansi i pre ovog duela da se nađe u doigravanju.

Pablo Laso, trener Reala, bio je izuzetno raspoložen zbog pobede, govorivši da mu je ovo prva protiv crveno-belih u Beogradu.

- Veoma teška utakmica, iako Zvezda ne ide u plej-of, znali smo da će biti teško bez obzira na sve. Ovo je moja prva pobeda u Pioniru kao trener Reala. Bilo je teško igrati bez povređenih igrača. Izgubili smo kontrolu u jednom momentu. Time smo im pomogli da se vrate u meč - naveo je trener Reala.

- Videli smo da će biti teško do samog kraja, da će se igrati na jednu loptu, ali smo uspeli da ostanemo fokusirani. Veoma tesna utakmica. Luka je pogodio... Kao što je Antić u Madridu pogodio za pobedu Zvezde - istakao je Laso.

- Veoma su dobri sa loptom, Ročesti, Feldin, oni kreiraju napade. Morate na njima da stavite poseban akcenat, kao i na Dobrića, Davidovca i Enisa, Lazića... To su igrači koji su jako dobri. Beograd je košarkaški grad, volim ovde da dolazim. Veoma sam srećan, jer znam koliko je teško dobiti ovde. Zvezda je uvek jak protivnik - rekao je trener kraljevskog kluba.

BONUS VIDEO: Protest srpskih navijača ispred Vlade Srbije

(Espreso.co.rs)

-


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.