BOGDAN SLOMIO DRAGIĆA, PA POŠTENO PRIZNAO: Kradem od njega, ima onaj jedan potez koji ću da mu uzmem! (VIDEO)
Bogdan Bogdanović, DeAron Foks i Vili Koli-Stajn, Foto: AP

Tako i treba

BOGDAN SLOMIO DRAGIĆA, PA POŠTENO PRIZNAO: Kradem od njega, ima onaj jedan potez koji ću da mu uzmem! (VIDEO)

Srpski reprezentativac otvoreno priznao koliko voli da gleda i igra protiv slovenačkog košarkaša

Objavljeno: 09:55h

Bogdan Bogdanović je presudio Majamiju u produžetku trojkom sa 9 metara na minut pre isteka vremena.

Bila je to nova odlična partija srpskog reprezentativca koji je posle onog kraćeg kriznog perioda opet vraća u formu.

- Sjajna je ovo bila pobeda. Trebalo bi da igramo uvek kao što smo igrali većim delom ove utakmice, naročito na početku treće četvrtine. Ja baš i nisam šutirao dobro ovoga puta, ali sam bio strpljiv. Čekao sam dobar trenutak, onda sam ugledao prostor i - uputio taj šut - rekao je Bogdanović.

Bogdan Bogdanović i Keli Olinik u duelu
Bogdan Bogdanović i Keli Olinik u duelufoto: AP

Kingsi su pobedili 123:119 i tako samo otežali posao Majamiju koji se bori za mesto u plej-ofu. Međutim, Kingsima su ovakvi mečevi i pobede itekako značajni.

- Imamo sada sjajnu priliku da napredujemo iz dana u dan. I, stvarno mislim da koristimo tu šansu na pravi način. Radimo naporno a svakodnevno. Utakmice ovog tipa nam mnogo znače jer... Eto, mi nismo imali toliko pritiska koliko Majami, pa nam je donekle bilo lakše. Ali, u isto vreme, vrlo je i korisno učiti timski kako se utakmice privode kraju na pravi način. Sjajno je ovo iskustvo za nas - poručio je srpski reprezentativac i potom se osvrnuo na to da su njegovi saigrači mladi i talentovani i da su zalog za budućnost.

Bogdan Bogdanović i Džastis Vinslou
Bogdan Bogdanović i Džastis Vinsloufoto: AP

- Odlično je što imamo nekoliko igrača koji umeju da donesu velike odluke u važnim momentima. Verujem da to imaju svi odlični timovi. Stvarno sam srećan što imamo momke koji mogu da pogode kada je baš bitno.

Bogdanović je svojom trojkom pokvario fantastično veče Goranu Dragiću koji je postigao 33 poena, ali na kraju ostao bez važnog trijumfa. Njih dvojica se poznaju, a po sopstvenom priznanju "Dragon" mu je i jedan od uzora u karijeri.

- Mnogo ga poštujem, on je neverovatan igrač. Kao što ste i sami mogli da vidite, on jednostavno zna da igra. Uradi sve što želi, i to lako. Mnogo je zabavno gledati ga, a i igrati protiv njega. Naravno, imam ja šta da 'uzmem' od njega, da ukradem neki pokret, naročito onaj rad nogu u reketu. Naravno, ja sam malo viši, on je brži, ali sigurno da imam šta da iskoristim od onoga što on radi - rekao je Bogdanović.

BONUS VIDEO: CECIN SIN PREBIO BUGARINA PRED OČIMA DAČIĆA I PALME: Pogledajte brutalni nokaut Veljka Ražnatovića u prvoj profesionalnoj borbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.