AMERI, TO VAM JE PROFESOR! Odigra meč karijere, ubaci 30 poena Seltiksima i onda da ovakvu izjavu!
Nemanja Bjelica je odigrao najbolji meč u NBA karijeri, Foto: Fonetap

Skroman dečko iz Beograda

AMERI, TO VAM JE PROFESOR! Odigra meč karijere, ubaci 30 poena Seltiksima i onda da ovakvu izjavu!

Srpski reprezentativac je malo je reći bio fantastičan na meču protiv Bostona

Objavljeno:

Čekali smo, čekali i konačno dočekali da vidimo Nemanju Bjelicu u punom sjaju ove sezone! Srpski košarkaš je odigrao utakmicu NBA karijere protiv Bostona i samo je falila pobeda Minesote i njegovoj sreći ne bi bilo kraja.

Od povrede Džimija Batlera momak iz beogradskih blokova ima mnogo veću minutažu i uglavnom je dobro koristi, ali sada je iskoristio bukvalno svaki sekund proveden na terenu.

- Pogodio sam neke šuteve za tri, a tim je radio za mene. Proveo sam više vremena na parketu, bio sam agresivan i koristio prilike da pogađam. Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa u NBA ligi - rekao je Bjelica posle meča.

Nemanja Bjelica je Bostonu ubacio 30 poena
Nemanja Bjelica je Bostonu ubacio 30 poenafoto: AP

Statistika je na kraju meča rekla svoje, pored njegovog imena u koloni za poene je pisalo 30 uz 6 pogođenih trojki od kojih su neke bile i daleko iza linije 7,25 metara, tamo gde su skokovi 12.

- Ušao sam u odličan ritam, više sam se fokusirao na otvorene šuteve, a oni su više pažnje posvetili Viginsu i Krofordu. Seltiksi igraju dosta ofanzivno, imaju odlične individualne igrače. U narednom periodu imamo težak raspored, ali moramo da pobeđujemo kako bi se plasirali u plej-of - poruči je još Bjelica.

BONUS VIDEO: Doček Ivane Španović u atletskoj hali na Banjici

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.