Pero Antić posle Unikahe progovorio o odnosima u timu: Ako se ne svađamo... (VIDEO)
Pero Antić progovorio o odnosima u ekipu, Foto: Espreso

Iskreno

Pero Antić posle Unikahe progovorio o odnosima u timu: Ako se ne svađamo... (VIDEO)

Iskusni košarkaš se dotakao kakva je atmosfera u ekipi posle svega što se dešavalo i nije se desilo

Objavljeno:

Crvenoj zvezdi je kao gladnome parče hleba, bila potrebna pobeda nad Unikahom usled krize rezultata i igre, ali i turbulentne nedelje u klubu uzrokovane pričama o navodnoj svađi i čak tuči trenera sa igračima.

Zbog svega toga je bilo izuzetno važno za igrače šampiona Srbije da dođu do trijumfa nad timom iz Malage i u tome su uspeli.

- Prethodne nedelje smo naporno trenirali i radili na ispravljanju grešaka. Večeras je to izgledalo dosta dobro. Pobeda protiv Unikahe u bilo kom trenutku je velika stvar, tako i večeras. Oni su izvanredna ekipa predvođena vrhunskim trenerom i ekipa koja je najbliža bila Top8 pred ovu utakmicu. Velika je to stvar za nas pred naredne utakmice. Sad ide Igokea i moramo te dve preostale utakmice u ABA ligi da odigramo na ovaj način i da na prvom mestu dočekamo plej-of - rekao je posle meča Milko Bjelica koji je u drugom poluvremenu povukao ekipu sa 13 postignutih poena.

Ne svojom željom, Pero Antić, kao najiskusniji je prethodne nedelje bio u centru pažnje zbog priče koja se pojavila, da je ušao u sukob sa trenerom Alimpijevićem, što je i sada bila tema razgovora, pre svega oko odnosa u ekipi.

- Družimo se. Ako se niko ne svađa na terenu, onda stvarno nešto ne valja. Mi se svi volimo, poštujemo. Nisam vikao na saigrače da bih se drao, nego da bi me čuli i da ih motivišem. Oni su svi profesionalci. Ima ko treba da viče ovde, to je trener i svi treba da ga slušamo - rekao je Antić i dodao nešto i po samom meču.

- Ima tu i sportske sreće, ali i naše dobre odbrane. Timska odbrana je danas odigrala dobro, bez obzira što smo pogodili dosta šuteva. Moramo da poradimo na tom ofanzivnom skoku i biće bolje.

BONUS VIDEO: Doček za Dragana Milosavljevića pred meč Crvena zvezda - Unikaha

(N. H.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.