BOGDAN JE BIO BAŠ LJUT POSLE PORAZA: A potom je otkrio šta se to najviše promenilo posle MVP titule na Ol staru!
Bogdan Bogdanović u duelu sa Džamalom Krofordom iz Minesote, Foto: EPA/John G Mabanglo

Nije zadovoljan

BOGDAN JE BIO BAŠ LJUT POSLE PORAZA: A potom je otkrio šta se to najviše promenilo posle MVP titule na Ol staru!

Postigao je 11 poena, ali uz veoma skroman procenat šuta iz igre (4/13), ali je ostvario i najviše asistencija u svom timu, 6

Objavljeno: 08:55h

Bogdan Bogdanović nije zablistao kako ume na duelu Sakramenta i Minesote, a njegov tim je prilično ubedljivo poražen.

Postigao je 11 poena, ali uz veoma skroman procenat šuta iz igre (4/13), ali je ostvario i najviše asistencija u svom timu, 6.

Posle meča nikako nije bio zadovoljan, ni svojom igrom, ali ni odbranom koju je igrala čitava ekipa.

Bogdan Bogdanović i Džef Tig
Bogdan Bogdanović i Džef Tigfoto: EPA/John G Mabanglo

- Najpre moram da kažem da nam je problem bio u odbrani. Timbervulvsi su bili jači u reketu, tako su i došli do nekih lagano izborenih slobodnih bacanja. Takođe, mi smo pravili neke gluposti: izađemo iz bonusa, pa ih fauliramo na njihovoj polovini terena i tome slično. Ništa se nije posebno dogodilo... Prosto, na nama je da ovu dobru atmosferu u ekipi zadržimo na visokom nivou, da se nadmećemo svake noći. Ova nije bila dobra po nas, iskreno - rekao je Bogdanović posle meča.

On je istakao i jednu stvar koja se promenila u odnosu na njega nakon Ol star vikenda, gde je poneo titulu MVP-ija meča "zvezda u usponu", a to je da sada protivnici igraju mnogo agresivniju odbranu na njemu nego ranije.ž

Bogdan Bogdanović i Tadž Gibson
Bogdan Bogdanović i Tadž Gibsonfoto: AP

- Saigrači mi se stvarno dobro kreću u pik-en-rolu, ja sam bio taj koji je ovoga puta promašio nekoliko lakih šuteva, bacio sam i nekoliko puta loše loptu. Ali, to vam je ova liga... Uvek želim da napravim najbolji potez, samo što to ne uspe baš uvek. Isto tako, primetio sam da su se stvari, što se mene tiče, promenile posle Ol star nastupa. Odbrana na meni se promenila posle tog meča. Osećam veći pritisak na terenu, a naročito kada pogodim prvi put. Tada mi se rivali sve više približe, agresivniji su - rekao je Bogdanović.

BONUS VIDEO: Stanje terena u Subotici pred meč Spartak - Crvena zvezda

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.