KO JE OSKRNAVIO PEHAR? Oglasio se i Veličković, koji je jedan od onih koje navijači Zvezde optužuju da stoje iza skandaloznog čina! (VIDEO)
Novica Veličković sa trofejom finala Kupa, Foto: Beta/Saša Đorđević

Kapiten je stao u odbranu

KO JE OSKRNAVIO PEHAR? Oglasio se i Veličković, koji je jedan od onih koje navijači Zvezde optužuju da stoje iza skandaloznog čina! (VIDEO)

Kapiten crno-belih je govorio o ovom slučaju tokom gostovanja u Jutarnjem programu RTS

Objavljeno:

Nezapamćeni skandal je obeležio srpsku košarku ove nedelje pošto je Partizan u finalu Kupa Radivoja Koraća pobedio Crvenu zvezdu i osvojio taj trofej posle šestogodišnjeg posta.

Međutim, ono što je sigurno zgrozilo košarkašku i srpsku javnost jeste snimak koji se pojavio nakon svega, a na kome se vidi kako nepoznata osoba nožem skida pločice sa imenom Crvene zvezde sa trofeja.

Svi su nakon toga alarmirani, počeo je da se traži krivac, odnosno, počinitelj ovog skandaloznog čina, ali i onaj koji ga je za to vreme snimao, a navijači Crvene zvezde su putem društvenih mreža pokrenuli svojevrsnu hajku i među osumnjičene stavili Novicu Veličkovića, Đorđa Gagića i Aleksandra Aranitovića.

Najviše su se ustremili na nekadašnjeg igrača svog kluba, Aranitovića, kome su preko Tvitera upućene jezive pretnje.

Novica Veličković se oglasio posle skandala sa skrnavljenjem trofeja Kupa
Novica Veličković se oglasio posle skandala sa skrnavljenjem trofeja Kupafoto: Beta/Saša Đorđević

Veličković, koji je kapiten crno-belih, je tokom gostovanja u jutarnjem programu RTS-a govorio i o ovom sramnom činu i stao u odbranu saigrača, rekavši da to niko od igrača nije uradio.

- Video sam snimak. Sa saigračima i upravom kluba sam proslavljao pobedu i jednostavno hteo bih samo da stanem u zaštitu igrača. Moji saigrači trpe neke stvari i mislim da nema mesta tome, mi smo igrači Partizana i nemamo veze sa tim stvarima i do nas je stiglo isto kao i do javnosti - rekao je Veličković.

BONUS VIDEO: Prepucavanje Grobara posle utakmice u Nišu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.