Čanak: Protiv Zvezde ćemo zbog pada koncentracija u završnici biti kažnjeni!
Nenad Čanak protiv Zvezde, Foto: Dado Đilas

OBJEKTIVNO...

Čanak: Protiv Zvezde ćemo zbog pada koncentracija u završnici biti kažnjeni!

- Odigrali smo korektno, ali smo imali problem u skoku i fantastičnom šutu Partizana za tri poena. To je bio ključ - rekao je trener Mege Dejan Milojević.

Objavljeno: 10:36h

Košarkaši Partizana savladali su Megu (89:79) drugom polufinalu Kupa Radivoja Koraća i u finalu u nedelju od 21 sat igraće protiv Crvene zvezde, koja je savladala FMP 98:82.

Trener Partizana Nenad Čanak posle meča je rekao:

- Ne znam šta da kažem više nego što je ispričano. Borba za prvi trofej u sezoni, specifičnost derbija i dodatni značaj i draž će sigurno biti još veća motivacija, kako igračima Zvezde, tako i Partizana. Pokušaćemo da ispravimo greške i skratimo prazan hod, i uzmemo trofej. Partizan uvek ide na trofej, bez priče o lažnoj skromnosti - rekao je Čanak I iskazao posebno poštovanje prema Megi, za koju je rekao da je kvalitetna i talentovana ekipa.

- Ti momci igraju bez ikakvog respekta prema protivniku i uvek idu na pobedu - naveo je trener crno-belih i istakao da očekuje potpuno drugačiju utakmicu nego u prošlogodišnjem finalu i utakmice u kojoj je Crvena zvezda osvojila trofej.

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da nema šta da zameri svojim košarkašima i čestitao je Partizanu na pobedi.

- Uglavnom smo mi ti koji kontrolišemo skok i tu dominiramo, a Partizan je imao više. Teški šutevi... Detalji su prelomili utakmicu. Promašimo zicer na pet razlike, primimo trojku... - rekao je trener Mege.

Milojević je poželeo sreću Partizanu u finalu i da osvoji trofej Kupa Radivoja Koraća.

Finale će početi u nedelju u 21.00 u niškoj hali Čair.

Dejan Milojević
Dejan Milojević foto: Beta

BONUS VIDEO: Novica posle plasmana Partizana u finale KRK

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.