Alimpijević: Želim Branku još mnogo rekorda, a prvi u nizu je da postane najtrofejniji igrač u istoriji Zvezde!
Dušan Alimpijević i Branko Lazić, Foto: Dado Đilas

KAPITEN U FOKUSU

Alimpijević: Želim Branku još mnogo rekorda, a prvi u nizu je da postane najtrofejniji igrač u istoriji Zvezde!

- Svaka od preostale tri utakmice, zaključno sa ovom protiv Zadra je za nas značajna. Svaka od ovih utakmica ako se reši na ovakav način, značila bi i zadržavanje na prvom mestu - istakao je trener crveno-belih

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević pohvalio je pristup svojih igrača utakmici protiv Zadra, u kojoj su crveno-beli ubedljivo slavili.

- Svaka od preostale tri utakmice, zaključno sa ovom protiv Zadra je za nas značajna. Svaka od ovih utakmica ako se reši na ovakav način, značila bi i zadržavanje na prvom mestu. Otud i ovakav pristup. Takođe, i zbog toga što pamtimo jako dobro utakmicu protiv Zadra u gostima koja je bila izuzetno teška. Imali smo to na umu kada smo se spremali za ovu utisku. U odnosu na tada, imamo značajno bolju formu što je zaista dobro jer nas tek očekuju bitni mečevi - rekao je Alimpijević.

Branko Lazić sa porodicom preuzima tortu povodom 430. nastupa za Zvezdu
Branko Lazić sa porodicom preuzima tortu povodom 430. nastupa za Zvezdu foto: Printscreen/Arenasport 1

Trener Zvezde je čestitao novom klupskom rekorderu po broju odigranih utakmica, Branku Laziću.

- Branko je ovo zaslužio kao veliki igrač i veliki čovek. Čestitao sam mu pre utakmice, ovo je velika stvar i mislim da će on toga biti svestan tek kada prođu godine i možda dođe vreme da ode iz kluba. On daje neverovatnu energiju, a ima uglavnom najteži i najgori mogući zadatak da sačuva najopasnije protivničke igrače. Kada uzmete statistiku, nećete videti njegov učinak, ali je on neprocenjiv. Mnogo sam srećan zbog njegovog jubileja i unapred se radujem našoj daljoj saradnji. Želim mu još mnogo rekorda, a prvi u nizu je da postane najtrofejniji igrač u istoriji Zvezde - dodao je Alimpijević.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević o Nebojši Glogovcu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.