Radonjić i Cirbes objasnili razloge poraza u Istanbulu (FOTO)

Veliki broj grešaka

Radonjić i Cirbes objasnili razloge poraza u Istanbulu (FOTO)

Crvena zvezda izgubila je sa 84:85 od Efesa u prvoj utakmici grupe E Top 16 faze Evrolige
Objavljeno: 22:41h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je veliki broj grešaka njegove ekipe u poslednjoj deonici utakmice protiv Efesa razlog poraza na početku Top 16 faze Evrolige. Zvezda od +15 do poraza od Efesa: Šarić dao koš za pobedu 3 sekunde pre kraja! (VIDEO) - U poslednjoj četvrtini smo napravili veliki broj grešaka... Imali smo napad za pobedu posle primljenog koša u njihovom poslednjom napadu koji smo odlučili da branimo jer oni imaju izuzetne šutere. Za tri sekunde potom nismo uspeli da postignemo koš... Došli smo u Istanbul znajući da igramo protiv jednog od najboljih timova u Evropi i na kraju nismo uspeli da ih pobedimo iako smo bili blizu - rekao je Radonjić posle utakmice.

Fonet
Crvena zvezda izgubila je sa 84:85 od Efesa u prvoj utakmici grupe E Top 16 faze Evrolige. Da li je Zvezda oštećena u Istanbulu, Cirbes je dobio udarac?! (VIDEO) - Veoma dobro u ofanzivi smo počeli utakmicu, ali u odbrani nije delovalo baš najbolje, jer smo pravili greške. U prvih 20 minuta smo postigli 54 poena, što je jako dobro, ali je nedostajala skok igra... Na poluvremenu smo znali da će Efes krenuti na sve ili ništa u nastavku.... Donekle smu uspeli da ostanemo u prednosti...
Saša Pavlić Koky
Najefikasniji igrač utakmice, centar Crvene zvezde Maik Cirbes, ocenio je da njegovoj ekipi u Evroligi ne sme da se konstantno ponavljaju greške. - Bila je ovo izuzetno teška utakmica, mada sve su u ovoj fazi takmičenja. Mislim da smo igrali veoma dobro, pogotovo u prvom poluvremenu. Napravili smo neke sitne greške i dopuštali smo da lako postižu poene, ali to ne sme da se dešava u Evroligi - rekao je Cirbes. Zvezda će 8. januara u drugom kolu Top 16 faze dočekati Fenerbahče, a Efes će gostovati Lokomotivi Kubanj. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.