Zvezda od +15 do poraza od Efesa: Šarić dao koš za pobedu 3 sekunde pre kraja! (VIDEO)

Evroliga, 1. kolo TOP 16

Zvezda od +15 do poraza od Efesa: Šarić dao koš za pobedu 3 sekunde pre kraja! (VIDEO)

Crveno-beli su imali dvocifrenu prednost na startu poslednje četvrtine i na kraju su ispustili šansu da naprave prvi podvig u Top 16 fazi Evrolige
Objavljeno: 20:14h

Košarkaši Crvene zvezde su prosuli mleko! Imali su u rukama priliku da naprave podvig i slave u Istanbulu, ali su očajnom igrom u poslednjih desetak minuta dozvolili Efesu da napravi preokret i pobedi 85:84. Junak trijumfa turskog tima bio je Dario Šarić koji je pogodio za dva poena 3 sekunde pre kraja i tako doneo trijumf četi Dušana Ivkovića na startu Top 16 faze Evrolige. Jović fantastično proigrao Milera, Amerikanac zakucavanjem završio napad Zvezde! (VIDEO) Ogromnu šansu za važan trijumf su propustili izabranici Dejana Radonjića sredinom treće četvrtine kada su vodili i sa 15 poena razlike, a onda su neobjašnjivo pali. Došli su od dominiranja Jovića, Cirbesa i Milera do toga da nemaju rešenja u napadu. Pobesneli Duda: Efes dao koš u poslednjoj sekundi poluvremena, a Ivković poludeo! (VIDEO) Jednostavno je nestala tečnost u njihovoj igri, dok su domaći počeli da igraju nošeni malobrojnom podrškom publike sa tribina. Uzalud je Maik Cirbes imao dabl-dabl učinak od 22 poena i 12 skokova, a Stefan Jović sakupio 11 asistencija kada je sve propalo u poslednjih nekoliko napada, a dželat je bio kao i pre nekoliko godina u polufinalu fajnal-fora ABA lige Dario Šarić. Micićevi prvi poeni u dresu Zvezde: Trojka iz ćoška! (VIDEO)

Printscreen/euroleague.net
TOK UTAKMICE 40. minut - Kraj utakmice, akcija za Cirbesa nije prošla. Efes je pobedio 85:84. 40. minut - Šarić pogađa tri sekunde pre kraja i donosi vođstvo Efesu 85:84. Mogu li košarkaši Zvezde da načine čudo? 39. minut - Lazić još jednom za tri poena, pogađa kada je najvažnije i odlepljuje Zvezdu na 84:81. 33. minut - Lazić trojkom seče seriju Efesa od 9:0. Biće velike borbe do kraja, 75:70. 30. minut - Koš Kvinsija Milera u poslednjoj sekundi nije priznat. Sudije su posle pregledanog snimka procenile da lopta nije na vreme napustila ruke Amerikanca, tako da ostaje 72:61. 28. minut - Trojka Simonovića, a onda i poeni Cirbesa iz reketa i Zvezda dolazi do najveće prednosti na meču +15. 24. minut - Trojkom Ertela Efes Pilsen se prilazi na -7, ali odgovara Zvezda preko Milera i Jovića pa prednost raste na 60:49. 20. minut - Na odmor crveno-beli odlaze sa dvocifrenom prednošću 54:44. Ne sećamo se kada je neki tim uspeo da ubaci toliko poena u prvom poluvremenu. 19. minut - Poenima Jovića Zvezda po prvi put na meču dolazi do dvocifrene prednosti 49:39. 17. minut - Serija košarkaša Efesa koji dolaze na samo poen zaostatka 39:38.
13. minut
- Rezultatska klackalica na terenu. Simonović trojkom vraća prednost crveno-belima 29:27.
10. minut
- Sada i Zvezda odgovara serijom trojki - Gudurić i Micić pogađaju, ali Danston pogađa uz zvuk sirene na kraju prve četvrtine. na odmor se odlazi sa prednošću turskog tima 25:23.
7. minut
- Efes pokazuje zašto je najbolja trojkaška ekipa sa 47% uspešnosti, Šarić i Dibler još jednom pogađaju iza linije 6,75 metara i povećavaju prednost na 15:9. 3. minut - Serija trojki na ove strane. Dangubić je pogodio jednu, a Džon Dibler 2. Rezultat je 9:5 za Efes.

1. minut 1. minut
Utakmica je počela. Dušan Ivković. Dejan Radonjić
Vasilije Micić Terensa Kinsija

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.