Nije samo Pecarski: Još dva mlada reprezentativca Srbije idu na NBA Ol-star!
Marko Pecarski, Foto: Dado Đilas

idemo, deco!

Nije samo Pecarski: Još dva mlada reprezentativca Srbije idu na NBA Ol-star!

Naši igrači će biti među 65 učesnika iz 36 zemalja sveta

Objavljeno:

Članovi mlađih reprezentativnih selekcija Srbije Filip Petrušev (Gonzaga), Marko Pecarski (Partizan NIS) i Dalibor Ilić (Igokea) pozvani su da od 16. do 18 februara 2018. u Los Anđelesu učestvuju na zajedničkom FIBA i NBA kampu „Košarka bez granica“, koji se ove godine održava kao deo NBA Ol star vikenda.

Naši igrači će biti među 65 učesnika iz 36 zemalja sveta koji su talentom zaslužili poziv na „Košarku bez granica“, gde će učiti od NBA zvezda poput Ala Horforda (Boston), Gorana Dragića (Majami), Domantasa Sabonisa (Indijana), Timofeja Mozgova (Bruklin) i Sema Dekera (LA Klipers).

Kada je reč o struci, sa njima će raditi asistenti u stručnim štabovima NBA ligaša Džon Brajant (Filadelfija), Ed Pinkni (Minesota), Džona Hersku (El Ej Lejkers) i Vil Skot (LA Lejkers). Naš Marin Sedlaček i Masai Ujiri biće direktori kampa, dok će Veli Blejs biti kondicioni trener kampa.

Podsećamo da će Košarkaški savez Srbije, NBA i FIBA od 15. do 18. avgusta 2018. godine u Beogradu organizovati prestižni kamp “Košarka bez granica”, na kome će učestvovati 80 mladih igračica i igrača iz Evrope po odabiru NBA. Tokom četiri dana ovog kampa, sa decom će raditi poznata trenerska i nekadašnja velika igračka imena NBA lige.

BONUS VIDEO: Grobari i Delije pevaju istu melodiju na raziličite načine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.