BJELICA VIDEO IZ PRVOG REDA ZAŠTO JE LEBRON NAJBOLJI: Brutalnom blokadom sprečio poraz i za sekund postigao koš za pobedu! (VIDEO)
Lebron Džejms u trenutku kada postiže koš za pobedu u poslednjoj sekundi, Foto: AP

Kakav triler u 5 sekundi

BJELICA VIDEO IZ PRVOG REDA ZAŠTO JE LEBRON NAJBOLJI: Brutalnom blokadom sprečio poraz i za sekund postigao koš za pobedu! (VIDEO)

Neverovatno je ono što je sposoban da uradi "kralj Džejms"

Objavljeno: 09:03h

Lebron Džejms je ovog puta uspeo, spasio je Klivlend novog poraza i doneo mu trijumf, i to na kakav način, kako samo oni najbolji i najveći umeju, košem u poslednjoj sekundi produžetka.

Kavalirsi su pobedili Timbervulvse u svojoj "Kviken louns areni" 140:138 posle produžetka zahvaljujući glavnom igraču i prvoj zvezdi tima, te tako nastavili da igraju u principu "toplo-hladno" i i malo izvukli na površinu čamac koji se već neko vreme nalazi na ivici potonuća.

Za razliku od ostalih saigrača Lebron Džejms sve vreme igra na svom ili blizu svog nivoa i verovatno je on taj koji još nije dozvolio da skroz potonu, kao što je to bio slučaj i prethodne noći.

Bukvalno sekund pre kraja se bacio unazad, šutirao preko ruke Džimija Batlera i pogodio za veliku pobedu i trans na tribinama dvorane. A zamislite sad da je upravo on i omogućio taj šut za pobedu svom timu jer je na baš on bio izblokirao prethodno Batlera da postigne koš za pobedu "vukova".

Bio mu je to 37 poen na meču na kome je ostvario tripl-dabl sa 10 skokova i još 15 asistencija. Džej Ar Smit mu je pomogao sa 20 poena i 17 je ubacio Tristan Tompson.

Kod Minesote bolji od ostalih Džimi Batler sa 35 poena, Karl-Entoni Tauns je dodao 30, a Endrju Vigins 19. Naš Nemanja Bjelica je za 17 minuta u igri postigao 5 poena (šut iz igre 2/5, za tri 1/5) uz 6 skokova i dve asistencije.

U trejdu koji je početkom prošle nedelje šokirao i Srbiju, izgleda da su prema dosadašnjim rezultatima bolje prošli Pistonsi, jer od kada im je stigao Blejk Grifin znaju samo za pobede.

Baš uoči duela Detroita i njegovog bivšeg kluba Klipersa, Blejk i Dramond su dokazali klasu u duelu sa Bruklinom 115:106, sprečivši da njihova ekipa izgubi od jednog od najslabijih timova u ligi.

Grifin je 11 od svojih 25 poena postigao u poslednjoj četvrtini, a Dramond je na to ubacio 17 poena i imao neverovatnih 27 skokova za petu uzastopnu pobedu.

San Antonio je ostvario svoj treći najubedljiviji trijumf u istoriji franšize. Pred "mamuzama" su pali Sansi i naneli im drugi najteži poraz u istoriji 129:81.

Greg Popović je imao šansu da sve igrače pusti na teren i duže nego planirano, a predvodio ih je Lamarkus Oldridž sa 23 poena uz 18 koševa Milsa i 17 Grina.

Inače, duel između Nju Orleansa i Indijane je odložen zbog oluje koja je oštetila krov na hali i počelo je od jake kiše da prokišnjava.

Detroit - Bruklin 115:106

Majami - Hjuston 101:109

Klivlend - Minesota 140:138

Memfis - Juta 88:92

Finiks - San Antonio 81:129

Nju Orleans - Indijana

BONUS VIDEO: Igrači Partizana slave sa pobunjenicima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.