Duda Ivković: Zvezda je najveće iznenađenje Evrolige!

Treneru Efesa nije svejedno

Duda Ivković: Zvezda je najveće iznenađenje Evrolige!

Strateg turskog tima protiv koga crveno-beli započinju učešće u Top 16 fazi istakao je mlade igrače u Radonjićevom timu koji su izuzetno napredovali
Objavljeno:

Trener Efesa Dušan Ivković rekao je da će njegovim košarkašima biti teško protiv Crvene zvezde, za koju je rekao da je najveće iznenađenje Evrolige ove sezone. - Kao i u svim uvodnim utakmicama velikih takmičenja, biće veoma teška utakmica. Igraćemo protiv ozbiljnog protivnika, koji je najpozitivnije iznenađenje Evrolige rekao je Ivković uoči utakmice u Istanbulu.

Ivković je kazao da su crveno-beli odlično vođeni trenerom Dejanom Radonjićem i da su svi igrači srpskog kluba značajno napredovali tokom sezone. - Zvezda ima mlade igrače sa ogromnim potencijalom, poput Marka Gudurića, koji je bio ključan protiv Real Madrida - naveo je srpski stručnjak i dodao:
Sasa Pavlic Koky
- Igrali smo sa teškim protivnicima u turskom prvenstvu i pobedili smo u Ušaku, što je teško gostovanje, tako da očekujem tešku utakmicu u sredu - rekao je Ivković. Utakmica između Efesa i Zvezde igraće se u sredu od 18.00. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.