NABADANJE PESNICAMA U TORONTU: Ibaka vs. Džonson i DeRozan vs. Dragić! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Raptors HQ

Tuča zamalo da eskalira

NABADANJE PESNICAMA U TORONTU: Ibaka vs. Džonson i DeRozan vs. Dragić! (VIDEO)

Varnice su prštale na sve strane tokom neizvesnog duela Reptorsa i Hita

Objavljeno:

Dramatičan meč u Torontu između Reptorsa i Hita vrcao je od varnica među igračima sa svih strana, a možemo reći da je pravo čudo da se nije završio nekom ozbiljnijom tučom.

Majami je i drugi put uzastopno u prethodna tri dana došao do pobede u poslednjim sekundama, a junak je sada bio Elington koji je na 0,3 sekunde pre kraja položio loptu u koš.

Ipak, neizvestan meč sa velikom borbom doneo je i veliku napetost na terenu koja je kulminirala u trećem periodu kada je došlo do malog pesničenja Serža Ibake i Džejmsa Džonsona.

U guranju za što bolju poziciju i jedan i drugi su malo preterali, a to je posebno iznerviralo naturalizovanog Španca koji je pesnicom udario u grudi igrača tima sa Floride, ali ovaj mu nije ostao dužan nego je i on njega udario pesnicom. Krenula je frka, ali su na vreme uleteli ostali i sprečen je žešći fizički obračun, a obojica su isključeni.

To, međutim, nije bilo sve od varnica na terenu, jer je i posle meča došlo do frke između Gorana Dragića i Demara DeRozana koji je želeo da raspravi nešto sa slovenačkim košarkaše i ušli su u žučnu verbalnu raspravu, ali su ih ostali razdvojili i sprečili da pređe u nešto više.

BONUS VIDEO: Pomeranje gravitacije u Pioniru pred meč Zvezde i Žalgirisa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.