DOKTORI SU REKLI SVOJE! Medicinski pregledi odrađeni, OVO je Teova dijagnoza! (FOTO) (VIDEO)
Miloš Teodosić, Foto: Profimedia

POGLEDAO GA BOG

DOKTORI SU REKLI SVOJE! Medicinski pregledi odrađeni, OVO je Teova dijagnoza! (FOTO) (VIDEO)

Srpski košarkaš se požalio na bol u stopalu, baš na istom mestu gde je doživeo plantarnu fasciju, povredu zbog koje je već propustio 24 utakmice u NBA ligi

Objavljeno:

Zastalo je srce svima u redovima Klipersa, navijačima i ljubiteljima košarke u Srbiji kada je Miloš Teodosić sa sumornim izrazom lica, već u drugoj četvrtini meča protiv Oklahome, otišao u svlačionicu i nije se više vraćao na parket.

OVO NIJE DOBRO! Teodosić ponovo povredio ISTO STOPALO zbog kojeg je pauzirao 24 utakmice! (VIDEO)

Srpski košarkaš se požalio na bol u stopalu, baš na istom mestu gde je doživeo plantarnu fasciju, povredu zbog koje je već propustio 24 utakmice u NBA ligi.

foto: AP
foto: AP

Još veću strepnju je uneo trener Dok Rivers posle meča kada je rekao da situacija sa sjajnim plejmejkerom ne izgleda dobro i da je moguće novo dugo odsustvo.

Međutim, kako saznaje MOZZART Sport izgleda da nije u pitanju obnova povrede.

Iako se povredio, prvo je zasenio! Miloš Teodosić je među najboljim potezima večeri u NBA ligi! (VIDEO)

Teodosić je osetio nelagodnost u tom delu stopala i to odmah prijavio lekarima, a iz predostrožnosti je odlučeno da odmah ode u svlačionicu na preglede i da se ne rizikuje s njegovim povratkom na parket.

Na licu mesta su odrađeni prvi pregledi i donete su preventivne mere da se malo odmori kako ne bi došlo do nove otečenosti i upale, te će se situacija sa stopalom pratiti iz dana u dan, ali najbitnije je da nije obnovljena povreda.

Možda se desi da preskoči neki od narednih mečeva iz predostrožnosti, ali u svakom slučaju pauza ne bi trebalo da bude duža.

I MAMIĆ DA POZAVIDI! Javio se novi kupac za Boaćija, zbog kog Čelsi šalje znatno uvećanu ponudu! Ovo niko normalan ne bi mogao da odbije! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Košarkaši Partizana pozdravljaju obe frakcije Grobara posle meča sa Zadrom

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.