LJUDI, TASTATURE U ŠAKE I #NBAVOTE: Šok u glasanju za Ol-star utakmicu, a šta je sa Jokićem? (FOTO)
Nikola Jokić protiv Filadelfije, Foto: AP

NIKOLA JOKIĆ #NBAVOTE

LJUDI, TASTATURE U ŠAKE I #NBAVOTE: Šok u glasanju za Ol-star utakmicu, a šta je sa Jokićem? (FOTO)

Nažalost, na druge košarkaše iz Srbije ni ne računamo, što zbog povreda, što zbog male minutaže...

Objavljeno:

NBA liga je objavila prvi presek stanja glasanja za Ol-star utakmicu, a Srba nema ni na mapi.

Naime, u prvom preseku stanja, a objavljeni su podaci za po deset vodećih "niskih" i "visokih" igrača u obe konkurencije, među ukupno 40 njih sa najvećim brojem glasova publike - nema srpskih igrača.

Najviše glasova je zasad dobio Grk Janis Adetokunbo iz Milvokija (863.416), koji u Istočnoj konferenciji vodi ispred Lebrona Džejmsa iz Klivlenda (856.080) (što je najveći šok ovogodišnjeg glasanja) i Bostonovog Kajrija Irvinga (802.834). Od igrača iz Zapadne konferencije, vodi tandem iz Golden Stejta, Kevin Durant (767.402) - Stef Kari (735.115), a prvi pratilac im je Hjustonov Džejms Harden (602.040).

Kakva igračina: Posle 14 sezona i 8 NBA timova ovaj čovek se VRAĆA U PIONIR! (VIDEO)

Iako je Nikola Jokić prošle godine uzeo 173.000 glasova, a sada je "najgori" centar u aktuelnoj konkurenciji na svega 20.000 manje od toga, dok svi ostali već imaju više, ništa i dalje nije gotovo.

Međutim, ne mora da znači da nećemo gledati nijednog Srbina, iako će teško biti izglasan.

Nikola Jokić posle isključenja
Nikola Jokić posle isključenjafoto: AP

Za predstojeći Ol-star meč uvedene su važne promene. Više to neće biti meč "Zapad protiv Istoka", kao što je to bio slučaj u 66 prethodnih izdanja. Navijači će svojim glasovima odabrati ukupno deset startera, kao i do sada, treneri rezerve (što može da bude dodatna šansa za Srbe), a onda će dvojica košarkaša sa najvećim brojem glasova kao kapiteni - sami birati, naizmenično, ko će im od preostalih odabranih - biti saigrač na toj utakmici.

NE, NE, NE, NE!!! Poznata je priroda Teove povrede, trener Klipersa je upravo zario mač u srce srpskih ljubitelja košarke! (VIDEO)

Za omiljene igrače možete već sada da jednom dnevno glasate klikom OVDE, ili ako koristite zvaničnu NBA aplikaciju za mobilne telefone. A možete i na društvenim mrežama, po deset puta dnevno, ako na Fejsbuku i Tviteru napišete Nikola Jokic #NBAVOTE, ili Milos Teodosic #NBAVOTE, ili Bogdan Bogdanovic #NBAVOTE, ili Nemanja Bjelica #NBAVOTE, ili Boban Marjanovic #NBAVOTE, pošto zaista nema potrebe da pored cele petorke Srba glas dajete nekom Amerikancu...

A ako na sajtu ili NBA aplikaciji glasate "bonus danima", a preostala su ih još tri - 11, 12. i 15. januara, vaši glasovi računaće se dvostruko.

BONUS VIDEO: Košarkaši Partizana pozdravljaju obe frakcije Grobara posle meča sa Zadrom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.