OVO NIJE DOBRO! Teodosić ponovo povredio ISTO STOPALO zbog kojeg je pauzirao 24 utakmice! (VIDEO)
Nadamo se svi da povreda koju je obnovio Miloš Teodosić neće da ga zadrži daleko od terena, Foto: Printscreen/Youtube/MLG Highlights

nba lig

OVO NIJE DOBRO! Teodosić ponovo povredio ISTO STOPALO zbog kojeg je pauzirao 24 utakmice! (VIDEO)

Miloš je protiv Oklahome odigrao samo 9 minuta

Objavljeno: 07:13h

Kockice su taman počele da se sklapaju za Miloša Teodosića i Los Anđeles Kliperse, i izgledalo je da je NBA liga dobila još jedan ozbiljan tim u ovogodišnjoj trci za titulu...

A sinoć... Momenat koji je prestravio sve navijače Klipersa i sve Srbe koji prate košarku: Miloš Teodosić je izašao iz igre i nije se vraćao, u porazu Klipersa protiv Oklahome.

Da sve bude crna slutnja, kako pišu američki mediji, Miloš se nije vraćao zbog bola u petnom ligamentu leve noge - to je ista ona povreda zbog koje je dosad propustio više od pola aktuelne sezone.

Teodosić je sinoć za 9 minuta na terenu podelio već 4 asistencije, spektakularne kao i uvek, i Klipersi su počeli da grade dvocifrenu prednost protiv Oklahome.

Kako je izašao, tako su Vestbruk, Džordž i Entoni počeli da stižu prednost tima iz LA, i na kraju je rezultat bio 127:117 za Oklahomu.

Evo jedne asistencije koju je Teo podelio pre nego što se povredio:

U drugoj sinoćnjoj utakmici u NBA Golden Stejt Voriorsi su pobedili Hjuston u Hjustonu (nije igrao Harden) sa 124:114.

Stef Kari je postigao 29 poena, a Klej Tompson 28, dok su kod Hjustona najbolji bili Erik Gordon sa 30 poena, Džerald Grin sa 29 i Kris Pol sa 28 poena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.