ŠTA KOŠARKAŠI ZVEZDE I PARTIZANA ŽELE JEDNI DRUGIMA U 2018. GODINI? Zbog nekih odgovora i mi sami smo ostali bez teksta! (VIDEO)
Pero Antić, Novica Veličković, Patrik Miler i Marijas Lesor upućuju novogodišnje želje jedni drugima, Foto: Marina Lopičić/Printscreen/Adriamedia.tv

3 pitanja za večite rivale

ŠTA KOŠARKAŠI ZVEZDE I PARTIZANA ŽELE JEDNI DRUGIMA U 2018. GODINI? Zbog nekih odgovora i mi sami smo ostali bez teksta! (VIDEO)

Neko je morao da progovori na srpskom da bi rekao šta želi, a neke odgovore ni sami nismo očekivali

Objavljeno:

Kada se nekome čestita Nova godina i uputi se novogodišnja želja uglavnom se odnosi na lepe, srećne i pozitivne stvari. Ali da li je tako i u slučaju onih ljutih, najvećih rivala.

Odlučili smo da to proverimo sa košarkašima Crvene zvezde i Partizana.

Espreso je nekolicini igrača "večitih" protivnika odlučio da postavi tri identična pitanja, kako bi video da li su saglasni oko nečega, a posebno je zanimljivo ono poslednje.

1. Koji košarkaški događaj je za vas lično bio najvažniji u 2017. godini?

2. Ko je najbolji igrač ABA lige, a ko najbolji srpski košarkaš?

3. Šta želite najvećem rivalu (Zvezdi, odnosno, Partizanu) u 2018. godini?

Naravno, čitav smisao ovoga je bilo da se i vi, i igrači koji su učestvovali, i mi nasmejemo i zabavimo, a moramo priznati da su nas pojedini odgovori iznenadili.

U našoj produkciji su učestvovali Novica Veličković, Stefan Janković, Nenad Čanak, Matijas Lesor, Nemanja Dangubić, Mihailo Andrić, Patrik Miler, Pero Antić i Marko Čakarević, a vi pogledajte i poslušajte šta su jedni drugima imali da poruče za Novu 2018. godinu.

BONUS VIDEO: Intervju za Espreso - Dušan Alimpijević

(U. M. / A. B. / A. R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.