MAGIČNI TEO I ODLIČNI BOGDAN: Srbi dovodili protivnike do ludila, a MILOŠ JE NAPRAVIO I POTEZ DANA U NBA! (VIDEO)
Bogdan Bogdanović i Miloš Teodosić su pružili odlične partije u NBA, Foto: AP Photo/Mark J. Terrill/Steve Yeater

nba

MAGIČNI TEO I ODLIČNI BOGDAN: Srbi dovodili protivnike do ludila, a MILOŠ JE NAPRAVIO I POTEZ DANA U NBA! (VIDEO)

Publika je glasno pozdravila Milošev potez

Objavljeno:

Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović pokazali su sinoć da ih čeka duga i uspešna NBA karijera, ako to oni budu želeli: njihovi stilovi igre, koji obiluju tehnikom, košarkaškim znanjem i dobrom procenom situacije na terenu savršeno se uklapaju u najjaču ligu sveta.

U susretu gradskih rivala LA, Lejkersa i Klipersa, "starijem bratu" nije pomogla ni činjenica da je Lonzo Bol propustio ovu utakmicu, pa su Klipersi, u čijim redovima je posle duže pauze zbog povrede ponovo zaigrao najbolji igrač Blejk Grifin, ubedljivo pobedili sa 121:106.

Naš Miloš Teodosić je odigrao 33 minuta, i ubacio 11 poena, uz 7 asistencija i 5 skokova. Šutirao je 3-8 iz igre (2-7 za trojke) i 3-4 sa linije slobodnih bacanja.

U jednom od prvih napada na utakmici Teo je napravio i potez dana u NBA: Od lopte koja je išla u aut napravio je asistenciju iza leđa za Grifina, koji ju je zakucao u koš.

Klipersima su pobedu doneli povratnik Grifin, koji je ubacio 24 poena, i Lu Vilijams, koji je sa klupe dodao 23. Dobri su bili još Montrezl Harel sa 15 i Ostin Rivers sa 13 poena. DeAndre Džordan je dao 12 poena i uhvatio 16 skokova.

U susretu timova sa dna tabele na Zapadu, Feniks je bio bolji od Sakramenta naših Divca i Bogdana Bogdanovića - 111:101.

Bogi je odigrao 30 minuta, i za to vreme šutirao 5-10 iz igre (2-5 za trojke) i 1-2 sa linije slobodnih bacanja, a skor na kraju utakmice bio mu je 13 poena, 3 asistencije i 2 skoka.

Utakmicu je rešio povratnik u tim, najbolji igrač Feniksa, Devin Buker, koji je 13 od 26 poena postigao u 4. četvrtini, kad ga je trener Džej Trijano premestio na poziciju plejmejkera.

Ti Džej Voren je dodao 26 poena i 10 skokova, Markiz Kris 14 poena i 7 skokova, a Tajson Čendler, koga je i Bog zaboravio u Feniksu, 6 poena i 11 skokova.

Za Sakramento je najefikasniji bio Zak Rendolf sa 14 poena, a posle Bogdanovih 13, četvorica igrača su postigla po 12: Hild, Hil, Templ i Labisijer.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.