Bogdana uporedili sa Karijem, pa ga pitali da li poštuje Lebrona: On sve vreme nije skidao osmeh, a i kako bi kad trener ovo kaže o njemu! (VIDEO)
Bogdanović daje izjavu posle pobede nad Kavsima, Foto: Printscreen/Youtube/ Cowbell Kingdom

Fenomenalni Bogi

Bogdana uporedili sa Karijem, pa ga pitali da li poštuje Lebrona: On sve vreme nije skidao osmeh, a i kako bi kad trener ovo kaže o njemu! (VIDEO)

Srpski as je bio glavna meta novinara posle velike pobede Kingsa nad Klivlendom

Objavljeno: 11:36h

Bogdan Bogdanović je odigrao fenomenalan meč u duelu Kingsa i Kavalirsa, te bio jedan od glavnih igrača u timu koji je srušio vicešampiona i pretendenta na šampionski prsten.

Srpski reprezentativac se uopšte nije uplašio Lebrona i kompanije, već je u nekoliko navrata pokazao onaj pravi sportski bezobrazluk u duelima sa njima, bez imalo respekta.

Na kraju postigao je 16 poena i zabeležio 8 asistencija uz nekoliko odličnih minijatura u odbrani protiv Džejmsa, Vejda, Korvera i Tompsona.

BOGDAN JE ZABO TROJKU U POSLEDNJOJ SEKUNDI: Zvezda Klivlenda je počela da ga proziva, ali mu je Bogi pokazao zube! (VIDEO)

- Najpre, moram da kažem da je ovo bila naša velika pobeda. I to timska pobeda. Neverovatna je bila i atmosfera koju su napravili naši navijači. Osećao sam na momente kao da je NBA plej-of, koji sam dosad gledao samo na Jutjubu. Neverovatna utakmica - rekao je Bogdan i prasnuo u smeh kad su ga novinari uporedili sa Stefom Karijem rekavši da sada samo šutne i okrene se, ne gledavši da li će lopta ući u koš, jer već zna da ulazi.

SRPSKO LUDILO U NBA! Bogdan RAZVALIO KRALJA, odlični Jokić ponovo odvalio protivnika LAKTOM U GLAVU! (VIDEO)

Bogdanović krade loptu Lebronu Džejmsu
Bogdanović krade loptu Lebronu Džejmsufoto: AP

Njemu je ovo bio drugi meč protiv Klivlenda u NBA karijeri, pa je novinare zanimalo i da li je imao sada više poštovanja nego prošli put, kada su Kavsi pobedili.

KRALJU, AJDE SKOČI PO BUREK I JOGURT, 'LEBA TI: Bogdan se igrao sa Lebronom, ali ona asistencija iz auta u poslednjoj sekundi?! JUUUU! (GIF) (VIDEO)

- To mi je bilo u prvoj utakmici sa njima (smeh). Sada je već bilo drugačije. A sada i kao tim gledaom da imaom isto poštovanje prema svim rivalima. Vreme je tu najbitnije. I prilagođavanje. Nov sam u ovoj ekipi, a ja se samo trudim da uradim sve što mogu da bismo pobedili - rekao je Bogdan.

Trener Dejvid Jeger je mnogo puta do sada isticao da traži od njega da više i češće šutira i uzima šuteve.

- Da, to mi stalno govori (smeh). Ali, ja se zaista samo trudim da odigram na najbolji mogući način u svakoj situaciji.

Na Bogdanovićev račun su stigle i pohvale od trenera Jegera.

- Bogdanović je igrao na pleju, imao malo problema sa faulovima, imao je sedam, osam ispravnih "čitanja" u nizu u drugoj četvrtini što nam je mnogo pomoglo protiv njihove odbrane. Vrlo brzo uči, izuzetno je inteligentan, kao i svi evropski igrači. Proučava, trudi se, želi da bude bolji, zna šta je dobar potez, a šta nije. Pogodio je nekoliko važnih šuteva kad je bilo potrebno. Bio je fantastičan - rekao je Jeger.

BONUS VIDEO: Miroslav Đukić na promociji kalendara FK Partizan za 2018.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.