Pero Antić se hvalio kako i u ovim godinama prodaje svoju fintu, Bogdan ga je dočekao kao na penalu da ga isproziva! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Tolga Bozoglu

Da nemaš to...

Pero Antić se hvalio kako i u ovim godinama prodaje svoju fintu, Bogdan ga je dočekao kao na penalu da ga isproziva! (FOTO) (VIDEO)

Bivši saigrači iz Fenerbahčea se često ove sezone šale međusobno na Tviteru

Objavljeno: 09:16h

Jedan od prepoznatljivih poteza Pera Antića tokom karijere jeste njegova finta šuta koju i sada često demonstrira na utakmicama Crvene zvezde.

UMALO KRVOPROLIĆE NA MEČU MEGE I ZVEZDE! Lesor se razbio kao tikva, Antić i Feldin uleteli, obezbeđenje JEDVA SPREČILO HAOS! (VIDEO)

Najbolji makedonski košarkaš je to uradio nekoliko puta ove sezone, pa i na meču protiv Mega Bemaksa u ABA ligi u ponedeljak uveče, kada je još jednog protivnika "uhvatio na foru", a potom produžio do koša i zakucao.

BUM! ZATRESLA SE MEGINA HALA! Antić zakucao i koš i protivnika, tako da je prodrmao celu Sremsku Mitrovicu! (VIDEO)

Njegov potez ispraćen je i u NBA od strane bivšeg saigrača iz Fenerbahčea Bogdana Bogdanovića sa kojim već nekoliko puta ove sezone se peckao na različite teme, što samo potvrđuje koliko su dobri drugari.

- Da nemaš fintu šuta, bio bi dobar za obezbeđenje - napisao je na Tviteru Bogdanović Antiću.

Bogdan Bogdanović proziva Pera Antića na Tviteru, foto: Printscreen/Twitter/@LeaderOfHorde

Ne znamo samo da li je na obezbeđenje aludirao zbog imidža iskusnog centra ili zbog toga što je odmah uleteo u frku koja je izbila na utakmici Mega - Zvezda.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković nakon svečanosti FSS Zlatna lopta

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.