Alimpijević posle ludog meča u Mitrovici: Mega ima sjajne mlade igrače, isto kao i FMP! (FOTO)
Foto: ABA liga

BURNO JE BILO SA MEGOM

Alimpijević posle ludog meča u Mitrovici: Mega ima sjajne mlade igrače, isto kao i FMP! (FOTO)

U dramatičnom meču u Sremskoj Mitrovici Zvezde je ispustila 22 poena prednosti tokom trećeg perioda, ali je ipak stigla do 24. uzastopne pobede nad Megom

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde slavili su na gostovanju Mega Bemaksu, što je bio 24. uzastopni trijumf protiv ekipe Dejana Milojevića.

Trener Beograđana Dušan Alimpijević je istakao da su mečevi sa Megom uvek zanimljive.

Milojević: Zvezdino iskustvo je pobedilo, bili su bolji od nas! (FOTO) (VIDEO)

- Čestitam mom timu na ovakvoj pobedi. Ovakvi trijumfi nam trebaju, jer iz ovakvih mečeva izlazimo jači i stvaramo još bolju atmosferu. Iz nekog razloga, utakmice između Crvene zvezde i Mege su uvek zanimljive. Mislim da je ovo jedna od najboljih utakmica Mege u ABA ligi ove sezone. Sa Megom ćemo se ponovo susretati i zato u buduće moramo da se potrudimo da što manje puta igramo ovakve utakmice sa njima - rekao je Alimpijević.

- Moram da naglasim da sam veoma zadovoljan kako je ekipa pokazala smirenost u momentima kada je to bilo teško i privela utakmicu kraju onako kako je trebalo. Smatram da je Mega uz FMP jedna od najtalentovanijih ekipa i Mega kao i FMP radi sjajan posao sa mladim igračima - dodao je trener Zvezde.

U dramatičnom meču u Sremskoj Mitrovici Zvezde je ispustila 22 poena prednosti tokom trećeg perioda, ali je ipak stigla do 24. uzastopne pobede nad Megom.

Klub iz ABA lige otpustio igrača zbog njegovog sukoba sa navijačima! (FOTO)

- Igrači Mege bili su veoma motivisani, ali to smo znali i pre meča i očekivali smo da će biti tako. Oni su veoma mlad tim i željni su dokazivanja. Mi moramo i možemo bolje, naročito u situacijama kada steknemo vođstvo. Ne smemo da stajemo i da se zadovoljavamo time već da nastavimo da igramo u istom ritmu - centar Zvezde Matijas Lesor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.